Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez miért jön be a lányoknak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért jön be a lányoknak?

Figyelt kérdés
Hogyha nem írunk nekik, ignoráljuk őket akkor megvannak halva, őrülve értünk. Viszont ha nem ignoráljuk őket, hanem rendesen visszaírunk, akkor meg le se sz*rnak? Nekem ne mondja senki hogy csak velem van így. Egy jópár haverom és még sok sráctól is hallottam hogy az jön be a legtöbb lánynak, hogyha nem írunk vissza vagy csak órák, napok után.
2021. dec. 1. 20:00
 1/10 anonim válasza:
80%

Mert még fiatalok es szeretik ezeket a kis jatekokat

Nem tudják még értékelni ezeket a dolgokat, hogy te figyelmes vagy es szansz ra időt, hogy ahogy tudsz visszairsz neki egyből

2021. dec. 1. 20:22
 2/10 anonim válasza:
80%
Persze tisztelet a kivételnek!!
2021. dec. 1. 20:22
 3/10 anonim válasza:
100%
Hát nem tudom... Én az a fajta lány vagyok, aki amint lát egy üzenetet egyből válaszol (nyilván olyan platformon, ami jelez, ha írt valaki). És volt szerencsém olyan emberhez, aki fél naponta válaszolt egyszer. Kiábrándító számomra. Egyszerűen úgy érzem, nem érdeklem, és ez bánt. Nem azt vallom, hogy lógjunk egymás nyakán egész nap, de ha folyton elérhetetlen, én egyszerűen szépen lassan elveszítem az érdeklődésem iránta :(
2021. dec. 1. 20:37
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

Később se javul sokkal a helyzet. El kell ezt fogadni, vannak akik ilyenek, meg vannak olyanok, akik a te hozzáállásodat tartják mérvadónak. Engedd el, keress egy normálisat.

21/F

2021. dec. 1. 20:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ez instant kiábrándító. Ha több emberrel beszélgetek és az egyik naponta 2x ír, nem válaszol, csak fél nappal később, akkor úgy veszem, hogy nem érdeklem, meg alapból nem vagyok az ilyen gyerekes szórakozások híve. De ha a másik emberrel egész nap tudok beszélgetni, vagy ha tényleg nem ér rá, akkor estefelé több órán át és jól elvagyunk, akkor biztos, hogy őt választanám.

Aki meg "taktikázgat" meg "jégkirálynőt" játszik, akármilyen nemű is legyen az illető, az nem fog komoly kapcsolatot találni. Annyi a titka, hogy szellemileg érett emberekkel kell ismerkedni.

2021. dec. 1. 22:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy "taktika", ami szájról szájra terjed. A legtöbben nem ereményesek vele, viszont ettől eltekintve sokan alkalmazzák. Az tuti, hogy a lányoknak ez nem jön be, én pont olyan sztoriból hallottam párat, mikor az ilyen taktikázós srácokat lepattintották.
2021. dec. 1. 22:37
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak nem a megfelő lányokat fogtad ki eddig, ha egy lány igazán kedvel, akkor nem kell órákat várni arra, hogy vissza írjon.
2021. dec. 2. 02:55
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Sok lány, mivel tudja, hogy szép, belekényelmesedik abba, hogy mindig van mellette egy férfi. Annyira meg tudja ezt szokni, anélkül, hogy neki tenni kéne bármit, hogy csak akkor veszi észre, amikor a pasi elkezd távolodni tőle és már nem hallja állandóan, hogy milyen szép stb. Ilyenkor tud ő is tenni a kapcsolat megtartásáért, de amint a srác újra elkezdi dícsérni, imádni, azonnal visszavált passzívba. A legjobb megoldás, ha alapból úgy mész bele egy kapcsolatba, hogy a lányhoz nem úgy viszonyulsz, mint valaki olyanhoz, aki egy Isteni, imádnivaló, hibamentes teremtmény, hanem csak szimplán emberként kezeled, akit szeretsz és aki különleges neked valamiért, de nem idealizálod túl. Illetve fontos, hogy a lány folyton érezze azt, hogy ha ő nem tesz a kapcsolatért, akkor elveszíthet, mert te bármikor összejöhetsz egy másik lánnyal. Fontos azt sugároznod magadból, hogy szereted és tiszteled a lányokat, de nincs rájuk szükséged.

27/F

6 kapcsolat tapasztalatából írtam ezt.

2021. dec. 2. 11:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem biztos nem. Ha napok múlva ír vissza, én hetek múlva fogok. :)
2021. dec. 2. 17:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem se jön be az ilyesmi. Sőt, szerintem a lányok 90 százalékának nem tetszik ez.
2021. dec. 2. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!