Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg a lányoknak a bunkó...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg a lányoknak a bunkó srácok jönnek be? 17F

Figyelt kérdés

#csaj #bunkósrácok
2021. nov. 19. 21:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
a jóképű srácok jönnek be nekik
2021. nov. 19. 21:31
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Kinek mi. Nem kell mindig altalanositani meg kamu mentsegeket kitalalni azert hogy megmagyarazd a sajat sikertelenseged. Naponta latok ilyen kerdeseket hogy "lanyok/fiuk nektek x y jon be?" es meg mindig nem fogjatok fel hogy ez izles kerdese nem pedig nem kerdese.
2021. nov. 19. 21:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 18 éves lányként elsősorban nyilván azok a fiúk jönnek be akik jól néznek ki. Emellett nekem nem feltétlenül a bunkó stílus jön be. Szerintem fontos, hogy egy srác ha minimálisan is, de legyen intelligens és ne legyen teljesen hülye. De igen ízlés kérdése pont úgy ahogy a második válaszoló is írta. Számomra ez a fontos egy srácban.
2021. nov. 19. 22:19
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez általánosítás. Szerintem akinek bunkó srácok kellenek, az maga sem egy észlény.:)
2021. nov. 19. 23:04
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Nem
2021. nov. 20. 05:19
 6/11 anonim ***** válasza:
45%

Mivan, kell valami kifogás a saját sikertelenségedre?

Másrészt, fejtsd már ki, hogy mire gondolsz bunkóság alatt, mert ezt annyiszor látom itt, de soha nem értem, hogy mire gondolnak ez alatt.

2021. nov. 20. 09:29
 7/11 A kérdező kommentje:
Szia! Pl lekezelő flegma
2021. nov. 20. 09:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván alap hogy velem kedves legyen a srác és szeressen. De nekem személy szerint tényleg jobban bejönnek az ilyen vagány,belevaló fiúk és más lányok is vannak így,egyszerűen vonzó az ilyen típus
2021. nov. 20. 11:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Oké, nem sikerült megérteni, hogy mire gondoltam, mikor azt írtam, hogy fejtsd, se baj.

Tehát, kezdjük ott, hogy emberek vagyunk, nem robotok, szóval akarva, akaratlanul, de nem mindenkivel fogunk ugyan úgy viselkedni. Sőt, még a hangulat is nagyban befolyásolja azt, hogy kivel, hogyan viselkedsz. És hozzáteszem, ha te valakit bunkónak is gondolsz elsőre, lehet, hogy csak te voltál rosszkor rossz helyen, és alapból nem olyan. És millió kis dolog van, ami befolyásolja a kommunikációt. Különböző embereknek különböző az értékrendje is, így nem biztos, hogy amit te lekezelőnek és flegmának gondolsz, azt a másik is. Ezért kértem, hogy fejtsd ki. Ne mellékneveket írj, hanem esetleg konkrét példát, amiből azt gondolod, hogy a lányoknak a bunkó pasik jönnek be. (Például azért gondolod így, mert sokszor láttál olyat, hogy a pasi nyílvános helyen a lány fenekét, mellét fogdosta. Ez egy jó példa lenne)

2021. nov. 20. 17:59
 10/11 Navajonkivagyok ***** válasza:
100%
9es akkor példát kérj, ne kifejtést. Szerintem neked is megvan az alap IQ-d ahoz hogy el tudj képzelni egy bunkó/flegma szituációt.
2021. nov. 22. 02:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!