Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a lányoknak a bunkó srácok jönnek be? 17F
Mivan, kell valami kifogás a saját sikertelenségedre?
Másrészt, fejtsd már ki, hogy mire gondolsz bunkóság alatt, mert ezt annyiszor látom itt, de soha nem értem, hogy mire gondolnak ez alatt.
Oké, nem sikerült megérteni, hogy mire gondoltam, mikor azt írtam, hogy fejtsd, se baj.
Tehát, kezdjük ott, hogy emberek vagyunk, nem robotok, szóval akarva, akaratlanul, de nem mindenkivel fogunk ugyan úgy viselkedni. Sőt, még a hangulat is nagyban befolyásolja azt, hogy kivel, hogyan viselkedsz. És hozzáteszem, ha te valakit bunkónak is gondolsz elsőre, lehet, hogy csak te voltál rosszkor rossz helyen, és alapból nem olyan. És millió kis dolog van, ami befolyásolja a kommunikációt. Különböző embereknek különböző az értékrendje is, így nem biztos, hogy amit te lekezelőnek és flegmának gondolsz, azt a másik is. Ezért kértem, hogy fejtsd ki. Ne mellékneveket írj, hanem esetleg konkrét példát, amiből azt gondolod, hogy a lányoknak a bunkó pasik jönnek be. (Például azért gondolod így, mert sokszor láttál olyat, hogy a pasi nyílvános helyen a lány fenekét, mellét fogdosta. Ez egy jó példa lenne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!