Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rendre olyan lányoknak jövök be , akik nekem nem szimpatikusak?
Figyelt kérdés
Most nem szeretném ezeket a lányokat minősíteni, meg egy kalap alá venni, de egyszerűen akik az elmúlt 1-2 évben közeledni próbáltak felém ,kivétel nélkül buták voltak. Borzasztó helytelenül írnak, nem tudják kifejezni magukat, semmi lexikális tudás, semmi tapasztalat. Elmegy a kedvem a beszélgetéstől... Most is dumáltam egy lánnyal, aki nekem elsőre nagyon szimpatikus volt. Ő jelölt be facebookon, amit megerősítettem. Pár napra rá ,rám is írt, hogy van e kedvem beszélgetni. Hát mit ne mondjak örültem hihetetlenül, gondoltam magamban , végre egy lány aki külsőre 1/1 az esetem. Pár nap beszélgetés után viszont kiderült hogy nagyon butuska.. Miért nincs szerencsém? Naponta irkál, de egyszerűen fárasztó vele beszélni. Mit meg nem adnék érte,hogy iq pontokat nyerjen. Miért az ilyen "libák" figyelmét keltem csak fel?2021. szept. 18. 21:33
1/10 anonim válasza:
Zsák a foltját. Te sem lehetsz egy Einstein, ha ilyen ostoba libáknak jössz be.
2/10 anonim válasza:
Suba a subához, guba a gubához? Ha csak ilyenek találnak meg, akkor lehet te sem vagy különb, csak nem veszed észre. Persze nem azért mondom, nem ismerlek, ami valószínűbb, hogy rossz körökben mozogsz, nem kerülsz kapcsolatba olyan lányokkal akik neked tetszenének. Mért nem próbálkozol olyanoknál, akikről biztosan tudod, hogy értelmesek? Menj el egy könyvtárba, irodalmi estre, iskolai szakkörre, ott biztos találsz olyat aki intellektuális. Lehet van a személyedben valami, ami vonzza a primitívebb lányokat, és visszatartja többit, lehet ez öltözködés, bunkó viselkedés, lekezelő stílus, trágár szóhasználat stb. Egyébként az is lehet túl válogatós vagy, sokan örülnének ha egy-egy ilyen "liba", csak rájuk írna, nem hogy tömegesen.
3/10 A kérdező kommentje:
#1 Nem szeretek kérkedni, meg nem is egy erős bizonyíték, de az eddigi tanulmányi eredményeim nem azt mutatják, hogy hülye lennék. Az igaz ,hogy nem vagyok egy Einstein sajnos, de átlag felett volt mindig is a logikám a korombeliekhez képest, cserébe viszont feledékeny vagyok nagyon. Az IQm egyébként Mensa teszt szerint 126 ,nem zseni de határozottan nem is buta. Köszi
2021. szept. 18. 21:57
4/10 A kérdező kommentje:
#2 Lehet igazad van és az a baj ,hogy szórakozóhelyeken ismerkedem, nem pedig valami műveltebb légkörben. Habár azok a lányok sem túl izgik, akik csak olvasgatnak, meg szakkörözgetnek egész nap. Ja és az ,hogy túl válogatós vagyok lehet igaz, de úgy vagyok vele, miért ne legyek az? Ha kapcsolatot keres az ember nyilván szigorú, inkább halok meg egyedül ,mint egy rossz emberrel
2021. szept. 18. 22:09
6/10 anonim válasza:
Valószínűleg mert akkora a szakadék köztetek, hogy "felnéznek rád" és bátrabban mernek nyitni, főleg így. Butuska lányok körül általában igazán sündörögnek az ótvar nagy parasztok és a lecsúszott, alpári, suttyó, alkoholista figurák, ezért hamar ki tudsz emelkedni.
7/10 anonim válasza:
Vidd lejjebb az elvárásaidat a kinézetükkel kapcsolatban. Feltételezem, hogy ezek a "butuska" lányok csinosak. Elárulom a nagy titkot, akinek 10/10-es bomba alakja van, az az esetek 99%-ában nem túl okos. Valamit valamiért. Ha valaki intelligensebbre vágysz, akkor ne csodálkozz, ha nem minden esetben olyan szép az illető (persze attól még a szép és okos kombó nem zárja ki egymást, de ritka). Aki pedig tökéletesen néz ki és emellet sok esze van, annak pedig lehet, hogy te nem ütöd meg a szintjét. Meg aztán az is lehet, hogy az okosabb lányoknak is bejössz, csak nem veszed észre őket.
8/10 anonim válasza:
Lehetséges, hogy valamiért nem tűnsz egy észlénynek. Akár képek alapján, akár élőben. Szerintem az ilyen csajok rád se néznének, ha tudnának a tanulmányi eredményeidről. A másik ok a balszerencse lehet.
9/10 anonim válasza:
A gond az, hogy várod a sült galambot.
Ha te kezdeményeznél, akkor nagyobb esélyed lenne olyannal összejönni, aki megfelel neked. :)
10/10 A kérdező kommentje:
#9 műszaki egyetemre készülök, matek szakról, talán menne a 6.os fizika, de lehet tévedekk.
2021. szept. 19. 06:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!