Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani lányoknak miért nem vagyok szimpatikus?
Figyelt kérdés
Valamiért nincs nagy sikerem a lányoknál
Külső.
Magasság: 180 cm
Súly: 64
Haj: szőkésbarna
Szem: kékes zöld
Belső:
Közömbös/pozitív
Művészet iránti vonzódás
Megértő
Kedves
Udvarias
Intelligens
Arrogáns vagyok azokkal akik egykor pokollá tették az élete
Negatív:
Makacs
Kicsit kocka.
Hobbi: versírás, regényírás, túrázás, gépezés, filmnézés, vívás
2015. jún. 26. 15:36
1/7 anonim válasza:
Nekem szimpi vagy ^^
Hány éves vagy?
13/L
2/7 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok
2015. jún. 26. 15:42
3/7 anonim válasza:
nekem is eléggé bejössze de az életkor nem nagyon hát aki öszintén szeret annak mindeggy a külső csak a belső számít de az a lényeg hogy légy mindig önmagad :)
4/7 anonim válasza:
Ha akarod írhatsz privit ^^
1. voltam. :)
6/7 anonim válasza:
A mostani??? Miért milyenek voltak a "régi" lányok??? xD
7/7 anonim válasza:
Majd találsz valami normális lányt. :D A mai lányok többségének az ecsetfrizurás, neonrózsaszín rucis, órákig a tükör előtt "szépítkező", "nemi identitászavaros" fiúcskák jönnek be. Majd kimegy a divatból... remélhetőleg. :) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!