Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak a humor most akkor számít?
Mindenhol ezt olvasom h a lányoknak nagyon számít a humor, hogy ha nem jön be nekik a pasi, akkor még ott van a humor, ami sokat dob.. Stb stb.
Most akkor hogy van ez? 17 eves vaggyok, nem mondom h csunya vagyok, egy évben általában mindig tetszek valakinek, szökőévben kettőnek is, humorom is jo, allitolag. Mármint nem tudok ugy beszelni senkivel, lányokkal se, hogy ne nevessenek a dolgaimom meg amiket mondok. Tényleg, szoval nem értem h akkor miért nincs barátnőm, amikor a faék egSzeru fiuknak meg van. Ez most komoLy h nem vagyok ronda, nevetnek is velem a lanyok, mégsem lett soha olyan komoly kapcsolatom, tudjatok mint a romantikus theillerekben.
Akkor most lehet h a viccleodes, a poénok, a humor nem is játszik? Csak a kinézet?
Ja nem vagyok elhízva
Fontos a humor!!! De éreztesd azal a személlyel hogy többet akarsz, kicsit flörtöj de ugy hogy érthetö legyen azzal a személlyel. De ha nincs kiszemelted én itt vagyok XD.
15/L
Azt nem tudjuk megmondani, hogy mi nincs meg benned.
De valóban fontos a humor.
Köszike a flörtöt!!!!;)
Látom gyorsan tanulsz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!