Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lányoknak a humor most...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak a humor most akkor számít?

Figyelt kérdés

Mindenhol ezt olvasom h a lányoknak nagyon számít a humor, hogy ha nem jön be nekik a pasi, akkor még ott van a humor, ami sokat dob.. Stb stb.

Most akkor hogy van ez? 17 eves vaggyok, nem mondom h csunya vagyok, egy évben általában mindig tetszek valakinek, szökőévben kettőnek is, humorom is jo, allitolag. Mármint nem tudok ugy beszelni senkivel, lányokkal se, hogy ne nevessenek a dolgaimom meg amiket mondok. Tényleg, szoval nem értem h akkor miért nincs barátnőm, amikor a faék egSzeru fiuknak meg van. Ez most komoLy h nem vagyok ronda, nevetnek is velem a lanyok, mégsem lett soha olyan komoly kapcsolatom, tudjatok mint a romantikus theillerekben.

Akkor most lehet h a viccleodes, a poénok, a humor nem is játszik? Csak a kinézet?

Ja nem vagyok elhízva

2015. jún. 17. 15:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, az egyik legfontosabb, hogy megnevettesd őket! Oké, te meg tudod, de lehet valami más hiányzik nekik.
2015. jún. 17. 15:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Fontos a humor!!! De éreztesd azal a személlyel hogy többet akarsz, kicsit flörtöj de ugy hogy érthetö legyen azzal a személlyel. De ha nincs kiszemelted én itt vagyok XD.

15/L

2015. jún. 17. 16:03
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor vedd úgy #2 hogy flörtölök veled!
2015. jún. 17. 16:10
 4/8 A kérdező kommentje:
De mi hiányozhat belőlem?
2015. jún. 17. 16:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Azt nem tudjuk megmondani, hogy mi nincs meg benned.

De valóban fontos a humor.

2015. jún. 17. 16:50
 6/8 anonim ***** válasza:
A jó humorhoz elengedhetetlen, hogy vágjon az illető esze. Ez pedig evolúciós okokból fontos a nőknek. Emellett egy vidám, humoros ember társaságát mindenki inkább keresi, mint egy savanyújóskáét.
2015. jún. 17. 17:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Az jó ha van humorod, de a kapcsolatból ne csinálj viccet. Lehessen veled komolyan is beszélni.
2015. jún. 17. 17:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Köszike a flörtöt!!!!;)

Látom gyorsan tanulsz:D

2015. jún. 17. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!