Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet gondjuk a lányoknak a távolsággal?
Elég nagy a probléma :D szerintem első legyen célodként hogy valaki elvegye a szűzességed legyen az a legnagyobb k.va a faluban :D.
Nem kell neked még barátnő szerintem ilyen felfogással.
Nagyon gáz vagy. Miért kell hazudni? Mi a baj azzal, hogy nem ott élsz? Miért akarod ,hogy azt higgyék? Egy "itt lakom a közelben" vagy "egy kicsit utaznom kell míg ideérek" megteszi , feltéve ha kérdezte bárki is.
Ezek az előre megírt szövegek meg szintén gázok. Értem én, ha magabiztosabbnak gondolod magad így, mert van mit mondani, de egyesek ezektől a falramásznak. Rögtön lejön az embernek hány emberhez mehettél oda ezzel a mondattal.
17l
Ezek a szövegek nagyon cringe-ek.
Amúgy a távolsáv nem baj, ha ettől függetkenül tudunk rendszeresn találkozni. (Nekem ez min. heti 1, de ha lehet még több, de van akinek kevesseb is). Lakhat a màsik akár a szomszéd utcában is, nekem nem fog működni vele egy kapcsolat, ha havonta csak 1x ér rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!