Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen nincs sok tapasztalatom a lányoknál, viszont most van egy lány akinek szerintem eléggé tetszem, én viszont úgy érzem esélytelen, hogy komoly kapcsolat legyen ebből. Mit gondoltok?
Én is ezen rágódtam, amikor először lett volna lehetőségem smárolni, szexelni egy lánnyal, de még nem volt előtte kapcsolatom. Én akkor úgy döntöttem, hogy nem megyek bele, mert valaki olyannal akarom elveszíteni a szüzességemet, akivel együtt vagyok, akibe szerelmes vagyok. Így is lett. Visszautasítottam azt a lányt, pedig szép volt.
Utána lett egy komoly párkapcsolatom, ami a 2. évre nagyon gáz lett és egyáltalán nem örültem, hogy végül annak a lánynak adtam oda a szüzességem. Megbántam, hogy előtte a másik lánnyal kihagytam a dolgot.
Szóval ha visszamehetnék, akkor belemennék és élvezném az életet.
Nyilván vannak kivételek, ahol nagyon jó az első párkapcsolat, de nálam nem így volt. Most már tudom, hogy minden lehetőséget ki kell használni. Ezek a lehetőségek nem térnek vissza, ha most elengeded. Kellenek a kalandok.
"Szerezzek tapasztalatot egy olyan lánnyal aki annyira nem jön be, aztán dobjam el, vagy várjak?"
NE! Ne légy bzi. Tapasztalat kell? Akkor szerzz olyannal, akit szeretsz. Ne hülyíts mást, csakmert tetszel neki, te meg nem mersz másnál kezdeményezni. Az emberek nem arra valók, hogy te kedved szerint játsz velük. 17L
"... aztán dobjam el [...]"
Könyörgöm NE! Ne mások érzéseit eltiporva szerezz tapasztalatot, ez nem valami lövöldözős játék ahol akkor kapsz pontot, ha megölöd a másikat.
Ne agyalj-filózz, hogy komoly kapcsolat, vagy mi lesz belőle. Érezzétek jól magatokat, lazán, kellemesen. Ha olyan, akkor majd észreveszed, hogy jéééé eltelt 3 év és milyen jó volt.
Ha meg nem olyan jó, akkor csak feszengtek, meg játszmáztok, meg mit kéne meg hogyan kéne, na ezekből meg semmi nem lesz.
És ennyi.
Eleve lemondasz a lányról, aki tetszik neked, csak nem tudod, milyen esélyed lenne nála, vagy Te nem gondolod, hogy esélye lenne nálad, mert nem szimpatikus?
Én az elsőkén tételmezem értelmezem) a kérdésed, így is válaszolok.
Ha Neked tetszik, akkor kezdj vele kapcsolatot kialakítani. Nincs előírás és ritkaság is, hogy valaki az első lánynál érzelmi viszonzásra talál. Benne van a szóban: a "párkeresés" nem más, mint "keresés". Ha nem kedvel az első, van még utána sok.
A helyedben megpróbálnám vele.
A gimiben 2-3 lánynak tetszettem, akik iránt viszont én nem éreztem semmit.
Na, azóta sem volt barátnőm.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!