Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 évesen nincs sok tapasztala...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 évesen nincs sok tapasztalatom a lányoknál, viszont most van egy lány akinek szerintem eléggé tetszem, én viszont úgy érzem esélytelen, hogy komoly kapcsolat legyen ebből. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Szerezzek tapasztalatot egy olyan lánnyal aki annyira nem jön be, aztán dobjam el, vagy várjak?

2021. szept. 8. 17:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
68%

8, 10 nektek hogy esne, ha valakibe őrülten szerelmesek lennétek akivel legnagyobb örömötökre összejöttök, aztán kiderül hogy csak játszadozott veletek és csak arra kellettetek, hogy tapasztalatot szerezzen veletek? Igazából nem is kell őrülten szeretni valakit ahhoz, hogy ez baromi rosszul essen.

Biztos vagyok benne, hogy még sosem voltatok igazán szerelmesek, ha ennyire hiányzik belőletek az empátia szegény lányok felé.

2021. szept. 10. 13:58
 12/26 anonim ***** válasza:

17 évesen én is így gondolkodtam, viszont az az igazság, hogy egyrészt az én koromban (hiába vagyok én is fiatal) a lányok már szóba sem állnak a tapasztalatlan srácokkal, másrészt egy kapcsolatban úgyis jobban fog szeretni az egyik, mint a másik.

Rokonoki, baráti társaságokban számtalan példát láttam erre. Ettől még a kapcsolat működhet...

Egy esélyt szerintem meg nyugodtan adjon a lánynak a srác. Ki tudja, lehet, hogy megkedveli, csak nem ismeri még eléggé. Ha meg mégsem kedveli, nos, egy szakítás akkor is bekövetkezhet, ha a kapcsolat elején mindkét fél megőrült egymásért.

Én így gondolom. Lehet lepontozni.

2021. szept. 10. 14:13
 13/26 anonim ***** válasza:
68%

12

Értem amit mondasz, viszont akkor sem értek egyet vele. Hiába szeretik azt a lányok, ha tapasztalattal rendelkezel, ezt ne úgy szerezd meg, hogy mások érzéseibe belegázolsz. Persze meg lehet próbálni a kapcsolatot velük hátha bejön, de azért ez a szóhasználat, hogy "eldobom" (tudom nem te írtad) nagyon durván hangzik. Mintha valami egyszerhasználatos maszkról lenne szó. Ha csak arra kellene a csaj, akkor legalább valaki olyat válassz, aki szintén csak kalandokat keres és nem azért akar együtt lenni veled, mert tetszel neki/szerelmes beléd. Aki igazán szeret azt pedig pont nem fogja érdekelni, hogy van-e tapasztalatod vagy sincs.

Nem foglak lepontozni, de felpontozni sem, bocsi.

2021. szept. 10. 14:32
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

"Hiába szeretik azt a lányok, ha tapasztalattal rendelkezel, ezt ne úgy szerezd meg, hogy mások érzéseibe belegázolsz."

Márpedig, ha belegondolsz, ezt másképp nem lehet.

2021. szept. 10. 14:38
 15/26 anonim ***** válasza:
68%

Lehetne, de igaz ahhoz nem mindenkinek van bátorsága.

Akkor úgy fogalmazok, hogy inkább legyél tapasztalatlan minthogy úgy ismerjen meg a csaj, hogy egy csomó lánynak összetörted a szívét és emiatt hű de tapasztalt vagy.

2021. szept. 10. 15:52
 16/26 anonim ***** válasza:
0%

"Akkor úgy fogalmazok, hogy inkább legyél tapasztalatlan"

Akkor meg kapcsolata nem lesz. Ördögi kör.

Sajnos néha önzőnek kell lenni.

2021. szept. 10. 16:12
 17/26 anonim ***** válasza:
68%
Jó azért az sem mindegy, hogy az illető milyen kapcsolatra vágyik. Ha csak egy csinos csajt akar maga mellé aki teljesen mindegy milyen, csak szép legyen, akkor valóban lehet ez hátrány. Viszont egy normális lány aki nem ilyen felszínes, őt nem fogja érdekelni, hogy nincs tapasztalatod. Mindegy, én nem akarok vitába keveredni senkivel, csupán nem értek egyet azzal, hogy miért kéne valóban önző módon valakit megbántani, amikor máshogy is lehetne tapasztalatot szerezni, ha az mindenképp fontos hogy legyen.
2021. szept. 10. 16:24
 18/26 anonim ***** válasza:

" Viszont egy normális lány aki nem ilyen felszínes, őt nem fogja érdekelni, hogy nincs tapasztalatod."

És, ha mondjuk csak huszonévesen jut el oda (ismét?) hogy beleszeret egy lányba, és addig sem "használ ki másokat"?

Azért 23-24 éves kor felett nem nagyon tolerálják a lányok, ha egy fiú még szűz.

2021. szept. 10. 18:15
 19/26 anonim ***** válasza:
50%

Ha egy lány szeret, nem érdekli ,hogy szűz vagy e vagy sem. Huszon akarhány évesen is! Pont. Azért,hogy legyen tapasztalatod nem kell fsznak lenni mással, és kihasználni!

17l

2021. szept. 10. 19:05
 20/26 A kérdező kommentje:
Még mindig ugyanolyan döntésképtelen vagyok, mint amikor kiírtam a kérdést. Midegy, lesz ami lesz, ma este valszeg összefutunk. Egy szórakozóhelyre megyünk. Ja és azóta mégjobban bebizonyosodott hogy bejövök neki , folyamatosan snapeket küld ,meg beszélgetni akar.
2021. szept. 10. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!