Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok akiknek még nem volt kapcsolatuk, de szeretnének mit tesznek és milyen srácot keresnek?
Szóval arra gondolok, mivel én 18/F vagyok és kapcsolatilag eléggé tapasztalatlan, mivel egy barátnőm se volt még (nem sajnáltatom magamat csak foglalkoztat ez a kérdés) és az érdekelne, hogy vannak-e olyan lányok akik szintén 18 év körül még egy pasija se volt?
Én leginkább attól félek, hogy mivel még nem volt senkim ezért ha valaki olyannal akarnék járni akinek már volt az elég ciki lenne mivel neki van tapasztalata és tiszta bénának fog gondolni. Azt se tudom, hogy kell csókolózni vagy egy talinál hogy viszonyuljak felé vagy ilyesmik.
Ezért érdekelne ti is ettől féltek? Én ilyen cuki első randiról álmodozom ahol mindketten bénázunk de olyan aranyosan és megtalálom azt akivel komolyabb kapcsolatot akarok létesíteni. Nem tudom ti, hogy vagytok ezzel vagy hol keresitek? Elve ti is ilyet kerestek vagy valaki tapasztaltabbat? :/
Hidd el az nem ciki ha nem volt senkid. Mondjuk helyzettől függ hogy miért nem. Hiszen ha azért például mert ápolatlan vagy, vagy valami ilyesmi az cikinek mondható, de ha azért nem mert eddig nem kerestem esetleg nem találtad az igazit akkor NEM ciki. Én még örülnék is egy "ilyen" pasinak.
18L
Nekem sem volt még kapsolatom, én sem tudom, hogy kell csókolózni :DD nagyon fogok bénázni, bár nem hiszem, hogy valaha lesz-e alakalom rá
Szóval ne aggódj, a világ nagy, nem vagy egyedül
18/L
Nem kérek privátot, csak megnyugtatásnak szántam :)
Huh, nagyon fura látni ezeket a kommenteket :D Csak a fejemben volt meg ez a kép, hogy egy ilyen lánnyal együtt bénázva fogom ezeket megtapasztalni és ezek szerint van remény. Csak tudnám ti hol keresitek az ilyen srácokat? :D Ha ilyet kerestek és nem tapasztaltabbat.
Nagy a világ, csak azt látom, hogy az általános suli ahol nap mint nap megyek el már 12-13 évesek kézen fogva falják egymást... És ilyenkor elgondolkodok, hogy mit művelek az életemmel? És hogy már nekem is kellene egy kis boldogság, egy lelki társ, akivel lehet beszélgetni, gondolom tudjátok miről beszélek.
#3-mas vagyok
Nem szeretnék tapasztaltabbat, de nyílván oka van annak, ha valaki tapasztalatlan, és ez persze visszfelé is igaz
Hol leresek ilyen srácokat? Nem gyakorin :DD
Amúgy nem keresek, már feladtam, hogy találnék bárkit is, a normális srácok foglaltak, aki meg nem, az meg általában nem vak :DD
Lehet, hogy a vakok intézetében kéne keresnem... xD
Ha találsz pár ilyen normális csajt, küld csak hozzám :D Nem amúgy viccet félretéve, a legtöbb ribi szerinted mit akar? Egyértelmű, sajnos ezekre van igény... De ha van 1-2 ritkaság aki lehet normális az meg lehet nekünk nem felelne meg :D Bár nekem sincs semmi tapasztalatom ne vedd komolyan az én hülyeségeimet, velem aztán a világon nem foglalkozik senki és én se senkivel, csak az én véleményemet mondom el. (Y) GL
Korodbeli/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!