Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen nincs sok tapasztalatom a lányoknál, viszont most van egy lány akinek szerintem eléggé tetszem, én viszont úgy érzem esélytelen, hogy komoly kapcsolat legyen ebből. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Szerezzek tapasztalatot egy olyan lánnyal aki annyira nem jön be, aztán dobjam el, vagy várjak?2021. szept. 8. 17:31
21/26 anonim válasza:
19 köszönöm!!
18 ha szeret onnantól kezdve nem fogja érdekelni, ha 40 évesen is az vagy az se fogja zavarni.
17 voltam
22/26 anonim válasza:
Lemaradt a másik fele:
Kérdező, felőlem össze is jöhetsz a lánnyal, DE akkor mindenképp bizonyosodj meg róla, hogy csak olyat csináljatok együtt ami a lány számára is érzelemmentes, mert ha valóban szerelmes beléd, te pedig "tapasztalatot szerzel" vele aztán "eldobod", akkor joggal mondhatják rád, hogy szemét:')
23/26 anonim válasza:
Kerdezo, ne legyel mar bzi. A lany beled van esve. Te ezt leszrod es csak a sajat tapasztalataiddal torodsz. Ez szemetseg. Ezt nem lehet szepiteni. Kihasznalod szegeny lanyt, aki beled van zugva. O az egyetlen lany, akinek tetszel, es azt gondolod barmit megtehetsz vele? Illene tisztaznod vele a helyzetet...Ne legyel mar ennyire gci.
24/26 anonim válasza:
Áruld már el kiért fogod dobni? 😂 Nem lesz a homlokra írva, hogy már nem vagy szűz. Akit eddig nem érdekeltél, ezután sem fogod. Megsúgom neked, a leszarják, hogy mennyi tapasztalatod van.
25/26 A kérdező kommentje:
Emberek chill már, nem csináltam semmi szemétséget, egy kérdésért meg egy rosszul hangzó felvetésért ne legyek már gané embernek titulálva, elvégre eddig még csak elvi síkon mozogtunk, és nem tettem határozott kijelentéseket , hogy én ezt meg ezt fogom tenni vele.
2021. szept. 10. 20:29
26/26 A kérdező kommentje:
Na ugyis most beszélek majd vele élőben, valamerre csak elbillen a dolog.
2021. szept. 10. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!