Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy kilencesikes lány egy felsőbb éves fiúval van? Tapasztalatok is érdekelnek.
Nem ezen fog múlni, hogy valaki kihasználja-e.
Egyébként meg az ugye megvan, hogy a "felsőbb éves" jelentheti azt is, hogy pár hónappal idősebb?
Komolyan erre tartunk? LAssan igaz lesz, amit múltkor gúnyból mondtam, hogy hamarosan már 2 nap korkülönbségből is lesz, aki problémát csinál.
Ezt nem lehet megválaszolni, ahhoz tudnunk kellene milyen a fiú, normális vagy arcoskodó csajozógép. Több mindentől függ és nem egy olyat tudok én is, akik alsóbb éves csajjal jött össze semmi hátsószándékkal, egyszerűen csak tetszett neki.
Hozzáteszem régebben és én is igencsak úgy vagyok, fiatalabb lány jobb mint a korombeli. Lányok hamarabb érnek, valamint sokkal lenézőbbek szerintem, hamarabb szóba állnak egy idősebb palival, mint a saját korabelivel. Mert ő már nagy lány és a vele egy korú fiúk haverokkal hülyülnek és ez mekkora gáz már. (Félre ne értsétek vannak kivételeknezzel senkit nem akartam leszólni) Ez valahogy mind a két nembe mélyen kódolva van, hogy a lányoknak az idősebbek, fiúknak a fiatalabbak jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!