Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak velem van ez így?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak velem van ez így?

Figyelt kérdés

Sokszor előfordul velem az,hogy valamilyen oldalon ( és itt nem bizonyos szemét beszélgetős oldalakra gondolok) hanem pl. a gyk, vagy valamilyen játékon,megismerkedek egy emberrel, elkezdünk beszélgetni, és barátkozni, de persze kép nélkül,vagy éppen a játékban az ottani karakterrel, és amikor úgy érzem,hogy készen állok személyesen is látni az illetőt, vagy képen, akkor mindig úgy kiábrándulok?

Egyszerűen meglátom a képet, és elmegy a kedvem attól hogy tovább beszélgessek vele :(

Miért lehet ez? Más is van így? Mit tudok tenni ellene?

Nem szeretem ezt én se,mert nem mindig a külső fog meg egy emberben...

2020. jún. 13. 11:49
A kérdező szavazást indított:
Én is így vagyok ezzel
Én még nem tapasztaltam ezt
Kifejtem lentebb
40 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Felszínes vagy. Ha magadtól nem tudod leküzdeni, ne kérj képet a másikról.
2020. jún. 13. 11:58
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Velem azért nem fordult még elő ilyen, mert nekem több időbe telik eldönteni, hogy szívesen látnám-e élőben, képet pedig általában már előbb küld magáról.
2020. jún. 13. 12:06
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

Velem is mindig ez szokott lenni...

Valamiért mindig azokkal tudok jól beszélgetni, azokkal jövök ki jól, aki nekem igazából annyira nem szimpi...

Van még a másik eset is, hogy az ország másik végén él:(

2020. jún. 13. 12:06
 4/10 A kérdező kommentje:

#1 igazad van, ellenben mégsem

#2 velem ez még nem fordult elő, de sokat könnyítene a dolgokon

#3 ezt átérzem, annyira zavar is jelenleg,hogy valaki nem is egy megyében él velem, hanem jóval távolabb :(

2020. jún. 13. 12:21
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Ez nagyban attól is függ,hogy milyen célból ismerkedsz. Mert ha nem párkapcsolat okán,akkor tárgytalan a külseje. De ha egy kép alapján levonod a megfelelő konklúziót, akkor szerintem csak valami nagyon fotogén emberrel ismerkedj párkapcsolat céljából. Mindenesetre sosem értettem abban a logikát,ha valakiről előnytelen kêp van kint abból az következik hogy bizonyosan előnytelen külsejű..
2020. jún. 13. 12:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez velem is így volt sokszor, de folytattam velük a beszélgetést, mert épp ez a fontos, hogy mindegy a külseje ha nem kapcsolatot akarsz vele, és mivel távol lakik, elkerülhető hogy ne találkozzatok aminek örülök, mert játékban 9/10 csúnya vagy valami baja van fent, így csakis facebook vagy insta :)
2020. jún. 13. 14:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Azert mert fontos a kulso
2020. jún. 13. 23:34
 8/10 anonim ***** válasza:
94%
Ez igazából normális. Én nem hiszek abban, hogy nem fontos a külső. Hiába mondják sokan, hogy a külső az nem számít, meg hogy a belső tulajdonságokat nézik, igenis fontos, hogy tetszik-e neked külsőre az a személy, akivel ismerkedsz. Mert lehet bármennyire hozzád illő, ha nem tetszik külsőre, nem találod szépnek, akkor már zátonyra is futott a kapcsolat. Szóval ne aggódj emiatt.
2020. jún. 14. 00:29
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem neked a képzeletedben megvan, hogy hogy lenne a legszebb ill tökéletes az illető és ha ő nem úgy néz ki, hogy neked tökéletes legyen -mert te a nagy őt várod- akkor nem akarsz vele tovább ismerkedni.

Viszont azt ne felejtsd el, hogy lehet te se vagy az ő álompárja csak ő nem is várja el tőled, hogy tökéletesen nézz ki.

Ha ez ilyen gyakran előfordult veled akkor én a helyedben kicsit szüneteltetném az ismerkedősdit amíg rájössz, hogy ahhoz, hogy valakit eltudj veled egy kapcsolatban képzelni úgy hogy nem tökéletes a külseje.

Persze ez csak az én feltételezésem, de jó lenne, ha elgondolkoznál rajta.

2020. jún. 14. 06:35
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan mint a könyv és a film! :D Ha elsőnek könyvet olvasol, elképzeled a karaktereket, a helyszíneket, aztán megnézed a filmet és waooow én teljesen máshogy képzeltem el mindent! :D Nekem is volt egy csaj ismerősöm akivel TS-en beszélgettem, gameltem, aztán megadta a fb-ját és....:D Hát amit elképzeltem a külsejével kapcsaolatban teljesen összeomlott :D Na de ilyen ez..
2020. jún. 18. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!