Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mite gondolhat?
Van egy fiú, akivel évek óta ismerjük egymást. Osztálytársak voltunk általánosban, viszont nem barátok, mindössze pár szót beszéltünk néhányszor.
Azóta eltelt 3 év, és elég sokszor találkoztunk mert az én apukám és az ő apukája barátok, így összejárunk néha sütögetni és iszogatni vagy ilyesmi. Ilyenkor sem beszélgetünk sokat, de felszabadultabbak vagyunk (nyilván a piától), könnyebben váltunk néhány szót, nevetgélünk, beszólogatunk egymásnak. Egyszer kétszer át is karolt már mikor álltunk egymás mellett, és szoktunk felezni is ha iszunk (egy pohárból iszunk ilyenkor és ő kezdeményezi az egészet).
Nade, a lényeg, hogy nem tudom eldönteni vajon én tetszek e neki. Nem akarok szórakozni vele, mert nekem kezd nagyon bejönni, viszont olyan kétes jeleket küld hogy nem tudom eldönteni hányadán állunk.
A fentiek mellett egy buszmegállóból szoktunk indulni reggel. Én mindig figyelek hogy köszönjek neki ha arra néz (nem bámulom veszetten, nem vagyok túlbuzgó, csak ha véletlen épp összeakad a tekintetünk köszönök/intek neki).
Ő van, hogy előre köszön, odajön beszélgetni hozzám és a haverjaimhoz (távolról ismeri őket mert egy suliba járnak, csak nem konkrét haverok). Van hogy azon is rajtakapom hogy felém bámul és épp elkapja a tekintetét.
Néha viszont alig akar köszönni, elfordítja a fejét hogy ne kelljen rám néznie vagy jó messze takarásban megáll (reggel sokan vannak a megállóban + vannak bokrok amik mellé ha valaki beáll oldalról nem látszik).
Szóval nem tudom mi van. Szerintetek tetszhetek neki én is csak nem tudja hogy kezdeményezzen vagy félreértem és csak kedves velem?
Segítsetek mert elég tanácstalan vagyok.
Hát ez fura.
A piától felszabadul, az oké, de úgy látom annak hatásán kívül nem nagyon érdeklődik akkor.
Hát csak azt tudom mondani, hogy menj oda hozzá akkor is ha ő elfordul, meg ilyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!