Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit kéne csinálnom? Ő mit gondolhat?
Figyelt kérdés
Szóval van egy srác akivel 4-5 hete nagyon jól kijövünk. Hajnalig irogálás és hívások egész nap, folyamatosan viccelődtünk és már minden olyan jónak tűnt, gondoltam utóbbi időben túl sokat ő írt rám először így írtam neki egymás után 2szer én először, folyton csak láttamozott, vagy egy szavas válaszokat kaptam, már 4 napja nem is beszélünk hiába kerestem. Nagyon hiányzik és úgy gondoltam ma megint írok neki, de már tényleg nagyon tapadósnak sem akarok tűnni. Hiszen lassan egy hete hogy le sem sz*r engem. Plussz ma instára ki is írta, hogy “valaki beszélni?” Őszintén ilyenkor mit csináljak? Hagyjam és majd keres ha akar? Félek ha ezt választom soha többet nem fogunk beszélni…2021. júl. 11. 22:13
1/5 anonim válasza:
Szerintem ez a pár nap bőven elég volt,kitárgyaltátok gondolom az életeket is...szerintem már az is nagy szó hogy ennyit tudtatok beszélgetni.
Ha írsz rá akkor szerintem már a randit beszélgessétek meg (mellesleg ez az ő dolga lenne) és ha ez zavar,hogy nem ő kezdeményez akkor inkább hagyd.
2/5 anonim válasza:
"(mellesleg ez az ő dolga lenne)"
Ez az egy ami hülyeség. Ha akarsz valamit, akkor tegyél érte, ugyanúgy elhívhatod te is. 21. században vagyunk, egyenlő jogai vannak a két nemnek.
3/5 anonim válasza:
Lehet hogy elege van kicsit az irogatásból. Esetleg van lehetőséged vele élőben találkozni?
4/5 A kérdező kommentje:
Alapból lenne esélyem vele találkozni, mivel évfolyamtársam is, de amikor egyszer felhoztam a találkozás ötletét csak terelte a témát
2021. júl. 12. 10:44
5/5 anonim válasza:
Ezek szerint tudatosan nem keresi a kapcsolatot veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!