Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolhat ez a lány, miért ilyen fura a viselkedése?
Sziasztok, bonyolult a sztori, de hátha vki elolvassa, átlátja és tud vmi értelmeset írni rá.
Rendszeresen járok suli könyvtárába és ott feltűnt egy szép lány, aki rettentő szimpatikus lett. Gondoltam, milyen jó lenne vele beszélgetni. Van bnőm, így nem kapcsolatot kerestem, csak gondoltam barátkozom.
És ezt ő is észrevette és többször szemeztünk. Gondoltam, én is szimpi vagyok neki.
Pár alkalommal a bnőmmel mentem a könyvtárba, tehát láthatta h van bnőm, de gondoltam nem baj ez, legalább tudja h nem akarom felszedni. Úgy tűnt, a lányt ez nem zavarja.
Eltelt pár hét további szemezgetés, de ő soem adott semmilyen jelet arra h menjek oda hozzá, se egy apró mosoly, semmi. Aztán vettem a bátorságot és odamentem hozzá "segítséget kérni" majd elkezdtünk beszélgetni. Nagyon örült neki, nyitott és kedves volt, mintha már évek óta ismernénk egymást, sokat beszélgettünk, mondta h folytathatjuk máskor is.
Viszont 1 hét múlva mikor megint összefutottunk a könyvtárban, került, odaköszönt egy gyors hellót, aztán sietett el. Ez ment még pár alkalommal, aztán egyik alkalommal a pasijával jött a könyvtárba (akit ismertem), pont amikor én is bnőmmel voltam ott és láthatóan rólam/rólunk beszéltek feltűnően. A pasi úgy nézett rám mint egy darab szarra.
Utána többé nem láttam a lányt a könyvtárba.
A bnőm viszont közeben összefutott a lánnyal pár alkalommal felkészítő órán és a lány feltűnően kedvesen beszélgetett a bnőmmel. Viszont amikor én futottam össze a lánnyal a suli buszmegállójában, alig akart köszönni.
(Egyébként elmondtam a bnőmnek korábban h milyen szép lányt szoktam látni a könyvtárban és mikor együtt mentünk és a lány is ott volt, bnőm is jól megnézte és mondta h tényleg szép.)
Mit gondoltok, miért viselkedik így? Vagy én rontottam el vmit?
19F
Szia. Semmit nem rontottal el. magambol kiindulva en akkor vagyok ilyen ellenszenves vqgy távolságtarto ha feltekeny vagyok, vagy ha erdekel valaki es valami olyat hallok vagy latok ami nekem faj. Szerintem erdekelted ot valamilyen szinten, es talan a baratnod latvanya zavarhatta meg..de ilyenert nem kar. ha o is szimpatikusnak talalt elobb utobb összefuttok ne aggodj. Szerintem kétségbe esett es probalt támadni o ia azzal hogy a barátját elvitte oda a könyvtárba ..De ne aggodj semmit nem rontottal el
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!