Nagyon féltékeny vagyok a szomszédlányra. Mit tehetnék? Nagyon idegesít a viselkedése.25/N
Mielőtt valaki ezzel jönne, nem kamu a kérdés!!
Kiskorom óta itt lakik.. gyerekkorunkban még néha kicsit jól el is voltunk de aztán jött a tinikor, most meg a felnőttkor. Úgy tudtam hogy szegények, de 2-3 éve ki tudja miből jó ruhákba jár (sokkal jobba mint azelőtt), és a családja is. Mellettem lakik és hallom hogy éjjel 2 körül jár haza. Van hogy három körül. Párja nincs.. nekem van és elég rosszul jövünk ki.
És most kapaszkodjatok meg. A héten vett egy vadiúj autót, egy fehér skoda superbt. Honnan??? Láttam hogy az övé és lent parkol vele.. Vajon honnan a p....ból van neki ennyi pénze.
Én meg középszerűen élek, párommal rossz a viszonyom..
Nem akarok szánalmas lenni csak tényleg idesegítenek az ilyen felkapaszkodott emberek. Mit tudnék tenni hogy ne legyek rá dühös?
Felkapaszkodott ember? Nem lehet, hogy sokat dolgozik, és megérdemli...?
Mit tanult és mit dolgozik?
kijárta a középsulit és szerintem nem dolgozik semmit csak eljár valahova.
hitelt sosem vennék fel, kösz szépen ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!