Normális a viselkedése a lakotársaimnak?
Joga nincs, bár nem tudom kié a lakás.
Megjegyezheted ilyenkor pikírten, hogy "nem emlékszem, hogy kifordítottam volna" vagy " jé, én sosem szoktam ezt az oldalát hordani" Vagy finoman megkérni, hogy légyszíves ne nyúlj a cuccaimhoz, csak ha muszáj.
Alapvető dolog, hogy a másik dolgait nem piszkálom, kivéve, ha pl: felmosnék és a cipőhegyek ott állnak, mert akkor fel kell szednem a cipőket, felmosni, s ha megszáradt szépen(!) visszarakni. Akkor is szépen, ha ő trehányul hagyta ott. Mert így észreveszi talán magát és azt is, hogy takarítottál.
Amikor összeköltöztetek nem tisztáztatok dolgokat? Bár van, akivel nem lehet. Az első albérletemben jó volt, mert bár voltak surlódások, de magunktól kialakult minden. A mostaniban nem annyira, mert itt mindent kérdezni kell, meg be kell jelenteni.
Üljetek le és beszéljétek meg. Húzzátok meg a demarkációs vonalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!