Mit jelent a viselkedése?
Egy suliba járok ezzel a sráccal, aki:
- Senkinek se szokott köszönni, csak akkor szokott valamit morogni amikor ráköszönnek.
- Soha senkihez se megy oda. Ínkább megvárja, hogy odamennyenek hozzá.
- A tanárokat és a többi diákot is lekezelni. Gyakran beszólogat nekik.
- Senki sincs rá befolyással. Lehetetlen neki parancsolni.
- Mindig kimondja amit gondol.
- Nem érdekli kivel beszél. Nem leplezi, hogy egyáltalán nem érdekli, hogy mit is mond neki az illető.
Egyszer megkérdeztem, hogy mi a velem meg a többiekkel amire a válasza az volt, hogy semmi közöm sincs hozzá..
Szerintem sokkal intelligensebb mint a többiek az évfolyamban..
Azt szeretném még elmondani, hogy amikor elkezdődött a suli akkor még sokkal kedvesebb és csendesebb volt. (Első pár hét folyamán szinte egy szót se szólt.) Fogalmam sincs, hogy mi történhetett vele, de mióta visszajött a téli szünetről azóta viselkedik így.
Ismerősöm sokat csalódott az emberekben és azóta hasonló a viselkedése mióta meghaltak a szülei. Az én ismerősöm nyilvánosan ezt soha nem mondta el és nem is beszélne róla senkinek.
Szerintem azt teheted ha érdekel téged az illető, hogy valahogy óvatosan megpróbálsz utána járni, hogy mi történt vele. És ha segíteni szeretnél akkor úgy tedd, hogy ne érezze magát tehetetlennek, vagy is lehet nyíltan nem fogsz tudni segíteni neki. Még azt is megteheted, hogy foglalkozol vele és tudtára adod, hogy nem egy jelentétkelen senki, persze lehet nem úgy fog reagálni ahogy azt várod, de szerintem később rá fog jönni, hogy te jót akartál neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!