Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen a viselkedése?

Miért ilyen a viselkedése?

Figyelt kérdés

Mikor a barátainkkal/haverjaival vagyunk, akkor olyan mintha leszarna vagy nem tudom, csak néha beszélünk, de nem olyan témákról amiket úgy nagyon szeret.

Mikor pedig ketten vagyunk, akkor jól elbeszélünk fel jön sok téma a mai világról meg egyebekről(Ilyen személyes dolgok), meg olyankor jó fej, vagyis mindig az csak nem tudom..

Meg észre vettem, hogy akit pl oltogat(mikor a haverjaival van), azzal is el tud beszélgetni, ha nincs más a közelbe(Haverjai).

Meg azt is, hogy a "menőkkel" szeret lógni, de nem olyan (Vagyis nekem lejön az első, ritkán a második beszélgetésből, hogy milyen a stílusa(Viselkedése), mit szeret stb..)

Meg csinál sok hülyeséget, amit nem tenne meg csak úgy(Ilyenkor a haverjaival van)

Szóval szerintem nem magát adja, többnyire.

Hát most hirtelen ennyi jutott eszembe, de ha kérdeztek válaszolok.

Miért csinálja ezt? 15/F

2014. febr. 9. 23:28
 1/2 anonim válasza:

Márk te vagy az? :D

Ha nem akkor is válaszolok: Azért, mert nem tud elhatárolódni nem tudja, hogy igaz barátokat, vagy a csillogást válassza.

2014. febr. 9. 23:47
 2/2 A kérdező kommentje:

Sajnos lehet így van.

Azon gondolkoztam el ha olyan jó barát, vajon ki állna-e mellettem, a "bajban"?(Nagyobb esélyt tartok arra, hogy igen, de ha igaz amit mondtál, akkor derül ki, hogy a barátját(igaz barátokat) vagy a haverjait(csillogást) választja).

Szerinted?

---------

- Nem Márk vagyok.

2014. febr. 10. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!