Csak nekem tűnt furának és bunkónak a viselkedése?
Figyelt kérdés
Egy régi ismerősömmel (férfi) elmentünk egy pizzériába (ő hívott el). Ahogy beléptünk, flörtölni kezdett a pultos lánnyal (nem igazán érdekelt, mivel csak ismerősök vagyunk, de akkor sem illett volna szerintem), ledrágámozta, leszívemezte folyamatosan. Leültünk, kb. 2 m-es távolságot tartott, és elég nagyképűen, röhögve beszélt az életéről milyen "jól megy neki alapon". Közben folyton hátra fordult, és mindenféle ismerőséhez oda ment "pacsizni" beszélgetni. Állandóan a telefonján lógott, alig tudtam megszólalni. Mindig arról beszélt, neki milyen jól megy, megy a határhoz seftelni stb... Ekkor meg is ijedtem, mert régen nem így viselkedett, nem volt benne ilyen dolgokban. Ja, és rendelt egy pizzát, azt mondta, hogy a szüleinek viszi. Amint megittuk az üditőinket, megszólalt, menjünk egy nyugisabb helyre, ahol tudunk beszélgetni, de közben ő haza vitt engem. Nem értem milyen találkozó az ilyen két régi ismerős között? Miért viselkedett így? 29 évesek vagyunk. Ki volt akadva, hogy nem járok diszkóba, mert értelmesebb dolgokat csinálok...2014. márc. 6. 11:23
1/14 anonim válasza:
paraszt. ne szolj hozza. ha ennyire felvagos, lehet nincs is semmije/csak siman paraszt. es nem a jofele foldmuves.
2/14 anonim válasza:
Ez az a típus, akivel 3 mondat után én azonnal elköszönök, mondván halaszthatatlan dolgom van, és soha többet nem érne utol.
3/14 anonim válasza:
Csodálkozom, hogy te egyáltalán beültél vele bárhová és egyáltalán még egy üditő erejéig is elfogadtál bármit is.
4/14 A kérdező kommentje:
amíg oda nem értünk normális volt, ahogy bementünk változott meg... mint írtam régen nem így viselkedett...
2014. márc. 6. 11:47
5/14 anonim válasza:
4 Abban a pillanatban álltam volna fel a helyedben. De nem hiszem, hogy addig se tünt volna ki egy ilyen tagról, hogy "kicsuda-micsuda".
6/14 anonim válasza:
Legalább volt benned annyi, hogy az üditőd árát az asztalon hagyd? vagy hagytad, hogy ez az ősbunkó fizesse?
7/14 A kérdező kommentje:
49 %-os? Netán te is olyan vagy mint ő, hogy engem fikázol??? Csak mert egy régi kedves ismerőssel beültem inni valamit?
2014. márc. 6. 11:49
8/14 A kérdező kommentje:
49%-os! Kissé már unalmas vagy!
2014. márc. 6. 11:50
9/14 anonim válasza:
Szerintem ez egyszerű.
A pultos lányt akarta féltékennyé tenni, arra volt a "baromi népszerű vagyok" színjáték, a hangos önajnározás. Ez egy kretén bunkó, szerintem 5 perc után felálltam volna az asztaltól, vagy ha jobb barátságba vagyok vele, akkor elküldöm a p..ba, és leállítom.
10/14 anonim válasza:
Ez valóban elég bunkó viselkedés volt tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!