Csak nekem tűnt furának és bunkónak a viselkedése?
Figyelt kérdés
Egy régi ismerősömmel (férfi) elmentünk egy pizzériába (ő hívott el). Ahogy beléptünk, flörtölni kezdett a pultos lánnyal (nem igazán érdekelt, mivel csak ismerősök vagyunk, de akkor sem illett volna szerintem), ledrágámozta, leszívemezte folyamatosan. Leültünk, kb. 2 m-es távolságot tartott, és elég nagyképűen, röhögve beszélt az életéről milyen "jól megy neki alapon". Közben folyton hátra fordult, és mindenféle ismerőséhez oda ment "pacsizni" beszélgetni. Állandóan a telefonján lógott, alig tudtam megszólalni. Mindig arról beszélt, neki milyen jól megy, megy a határhoz seftelni stb... Ekkor meg is ijedtem, mert régen nem így viselkedett, nem volt benne ilyen dolgokban. Ja, és rendelt egy pizzát, azt mondta, hogy a szüleinek viszi. Amint megittuk az üditőinket, megszólalt, menjünk egy nyugisabb helyre, ahol tudunk beszélgetni, de közben ő haza vitt engem. Nem értem milyen találkozó az ilyen két régi ismerős között? Miért viselkedett így? 29 évesek vagyunk. Ki volt akadva, hogy nem járok diszkóba, mert értelmesebb dolgokat csinálok...2014. márc. 6. 11:23
11/14 anonim válasza:
7 Nem téged csesztetlek, csak azon csodálkozom, hogy miért nem volt tartásod? miért hagytad magad ennyire semmibe venni? függetlenül attól, hogy te lettél meghívva. Még egy vadidegen emberrel is normálisabban bánunk, mint ez a tag veled. Azt nem tudom megérteni, hogy miért türsz ilyet? Tartsd már egy kicsit értékesebbnek annál magad, hogy egyetlen ember is megengedhesse magának veled szemben ezt!
12/14 anonim válasza:
Nekem a te viselkedésed is furának tűnik, hogy beülsz vele az oké, de ha utána így viselkedik veled, akkor miért nem mentél el vagy miért nem szóltál neki, hogy vegyen vissza magából, mert téged zavar? Miért ide kell fel jönni és osztani az észt? Mondd meg neki, ha bajod van vele és ne a háta mögött beszéld ki, mert te se sokkal vagy különb.
13/14 anonim válasza:
Szerintem valakinek szólt ez a műsor, te meg -tudtodon kívül- csak asszisztálni kellettél, azért hívott el. Valakinek el akarta játszani, hogy ő az élet császára, talán a pultoscsajnak, talán másnak. Bárhogy is, bunkó volt a srác. Most így utólag lehiggadva én a helyedben írnék neki, hogy eddig tartott a haverkodás...
14/14 A kérdező kommentje:
Én azért találkoztam vele, mert régen jó ismerősök voltunk, és mind a ketten kíváncsiak voltunk arra, kivel mi történt az elmúlt években, hogy őszinte legyek, kur.va nagy ívben leszartam, hogy ezt csinálta, mert legbelül szánalmat éreztem iránta, és többször is volt alkalmam vissza szólni neki. Amin ő meglepődött, van bennem annyi tartás, hogy nyílvános helyen nem csinálok balhét. Másik, hogy elég nagy a tűréshatárom. Amit művelt, az nem az én szégyenem. De látom könnyebb köpködni rám, csak mert el mertem vele menni meginni vmit. Téma lezárva.
2014. márc. 7. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!