Nagyon féltékeny vagyok a szomszédlányra. Mit tehetnék? Nagyon idegesít a viselkedése.25/N
Mielőtt valaki ezzel jönne, nem kamu a kérdés!!
Kiskorom óta itt lakik.. gyerekkorunkban még néha kicsit jól el is voltunk de aztán jött a tinikor, most meg a felnőttkor. Úgy tudtam hogy szegények, de 2-3 éve ki tudja miből jó ruhákba jár (sokkal jobba mint azelőtt), és a családja is. Mellettem lakik és hallom hogy éjjel 2 körül jár haza. Van hogy három körül. Párja nincs.. nekem van és elég rosszul jövünk ki.
És most kapaszkodjatok meg. A héten vett egy vadiúj autót, egy fehér skoda superbt. Honnan??? Láttam hogy az övé és lent parkol vele.. Vajon honnan a p....ból van neki ennyi pénze.
Én meg középszerűen élek, párommal rossz a viszonyom..
Nem akarok szánalmas lenni csak tényleg idesegítenek az ilyen felkapaszkodott emberek. Mit tudnék tenni hogy ne legyek rá dühös?
az is lehet, hogy pár részletet megváltoztatott (pl. az autó színe, márkája)
Igen, ez nekem is megfordult a fejemben, de a kérdés alapján egyszerűen kizártnak tartom, hogy lenne ennyi esze.
Ne irigykedj ra
nem a penz a lenyeg
lehet olyan dolgot csinal amihez masnak nincs gyomra.
En is ismerek ilyet😂
O kiment kulfoldre mosogatni😂😂
20 centis mukormokkel pothajjal ejjel nappal szoli
En is dolgoztam kint nem vagyok hulye h bevegyem
Gondolom toszni jart ki ennyi!
Legyen boldog a penzevel😃
meg ha en szegenyen de buszken vagyok az aki vagyok😊
megha sok munkaval sem keresem meg a negyedet amit o kap,legalabb tukorbe tudok nezni😊
Ne legyel irigy se feltekeny
Lehet nem lennel a helyebe...
Ha nem tetszik lehet menni továbbtanulni. Egyetem, fősuli, idegen nyelv és egy kis spórolás -> megvan az irigyelt életed.
Fogadjunk ha fordítva nyilatkozna így ő rólad mélyen fel lennél háborodva.
Ennyire nem unatkozhatsz...
Azért vagy ekkora senki, mert a saját életed helyett a máséval vagy elfoglalva!
Szar az életed és ilyen hozzáállással az is marad! Pancser!
"idesegítenek az ilyen felkapaszkodott emberek. Mit tudnék tenni hogy ne legyek rá dühös"
Szerencsére olyan országban élünk, amelyben a legtöbb ember tehet a saját felemelkedéséért.
Képezd magad, válts munkahelyet, neadjisten(!) vállalkozz, és akkor jobban fog menni a sorod anyagilag. Valószínűleg ő is valamelyiket ezek közül csinálta, csinálja.
Az irigykedés egy embernek rossz: neked. Számára ez semmit sem jelent, téged viszont mérgez, ráadásul egyoldalú versengésben tart, ami persze tettekig már nem terjed ki.
Váltsd meg a saját életedet, ne másokéval foglalkozz helyette!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!