Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondja azt mindenki,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja azt mindenki, hogy a külső nem számít?

Figyelt kérdés
Én például nem tudnék összejönni egy olyan lánnyal, aki külsőre nem tetszik. Persze, ha valaki bejön személyiségre, attól még lehetünk nagyon jó barátok, de egy pár csak akkor, ha külsőre is tetszik. Engem folyamatosan szekál mindenki azzal, hogy miért jövök össze kizárólag a teste miatt emberekkel. Mégis miért? Azért, mert nagyon tetszenek, és minden vágyam velük tölteni az időmet. Erre az egyik legjobb példa, hogy most nagyon megtetszett egy lány, 10/10-s teste van, minden vágyam, hogy összejöjjek vele, de belsőre nem a legjobb finoman fogalmazva sem, de ez engem nem érdekel, ellenben amelyik barátomnak elmondtam, hogy tetszik, mind furcsán néztek rám, hogy mit akarok tőle. Meg egyébként is, fiatalok vagyunk, előttünk az élet, mikor élvezzük a lányok testét, ha nem most, nem?

2021. okt. 19. 11:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
53%
"mert már akkor sem azért voltál vele mert sokkal fiatalabbak voltatok és szépek"
2021. dec. 26. 13:46
 12/12 anonim válasza:
100%
Ha nem komoly kapcsolatot akarsz vele, hanem csak megtoszni és ezt vele közlöd is, akkor nincs semmi baj szerintem, de ha komoly kapcsolatra vágysz, akkor igen is nagyon fontos a párodnak a belsője, persze külsőleg is. Ezért van egy mondás, hogy a külső megfog, de a belső meg megtart.
2021. dec. 26. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!