Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja azt mindenki, hogy a külső nem számít?
Számít. De a belső tulajdságok a fontosabbak. Ha meglátok egy állati helyes pasit (nő vagyok, nem homár), aki pont az esetem, sikerül vele szóba elegyedni, és kiderül, hogy egy bunkó, akkor abban a pillanatban elszállt a kinézet adta előny.
Viszont ha valaki elsőre nem kifejezetten az eseted, persze nem ronda, csak inkább semleges, viszont amikor jobban megismered, kiderül, milyen sok bennetek a közös, mennyire szimpatikus, kedves stb, akkor bele lehet szeretni, hiába nem volt első látásra semmi extra.
Látszik, hogy csak az alkalmi "kapcsolatokat" keresed.
Hosszútávon nen tudsz azzal élni, akivel csak a külseje miatt vagy együtt.
Ez igaz, de tiniként nem akarok még házasodni
Én mondok saját példát. Volt egy srác annak idején, 6 évvel idősebb nálam, mindig tök csendes volt, meg sem szólalt se hozzám ha kérdeztem és a barátnőjéhez sem, mikor a barátnője és én beszélgettünk, ami idegesített is(nem bírom ha egy pasi tutyimutyi), ráadásul külsőre sem tetszett, tipik szőke, kékszemű (nem az esetem) de annyira fehér volt, majdnem már albínó, szóval nem volt szép.. Aztán többször összejártunk, társasággal, már nem volt barátnője, és elhívott futni,ahol elmondta, hogy teljesen belémszeretett, és egy egész napot átbeszélgettünk. És egyszerűen annyira magával ragadott a személyisége, hogy egy idő után én is elkezdtem viszontszeretni,és már egyáltalán nem láttam csúnyának. Hatalmas szerelem volt, 6 évig jártunk, aztán különváltak útjaink. Szóval itt döbbentem rá, hogy nem mindig a külső a fontos.
Nemrég összefutottunk egyébként az utcán, és úgy tűnik azóta sem látom csúnyának, pedig mára már nem mozgat bennem semmit..biztos a közös dolgok miatt, mert valaha nagyon szerettem. Váltottunk két szót, és kiderült, ő még mindig nem tudott elengedni, pedig nekem már férjem van, és gyermekem. Nem semmi az élet néha. 😊
A test meg öregszik, nem lehet vele túlságosan mit kezdeni. A lélekkel és emberi jellemvonásokkal lehet amíg élsz.
Ha együtt fogsz élni életed végéig valakivel, az azért lesz, mert már akkor sem azért voltál vele mikor sokkal fiatalabbak voltatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!