Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiú itt aki szenved az alacsonysága miatt?
Figyelt kérdés
Párkeresés terén vagy az élet többi részébe? Milyen magasak vagytok, hány évesek?2021. okt. 10. 13:08
31/41 anonim válasza:
Hány éves vagy?
A férjem gimi elsőben az utolsó volt a tornasorban a többi mennyei lajtorja mellett.
Harmadik év végére ő lett az első.
24 éves korban fejezdik be a porcosodás, addig bőven nőhetsz.
32/41 anonim válasza:
Szakorvosunk megérkezett, vizsgálat nélkül, láthatatlanba megmondta.
Nem életem, nem 24 éves korig nő az ember. Legalábbis a nagy részük nem.
33/41 anonim válasza:
165 centi vagyok és 18 éves. Az életben önmagában annyira nem zavar, de a lányoknál természetesen hatalmas nagy hátrány mert nekik valamiért jobban számít a magasság mint a személyiség.
34/41 anonim válasza:
33 as haha 😆😆
Én 18 vagyok és 193 cm.🥰
35/41 anonim válasza:
Téged sem a személyiséged miatt szeretnek :p
36/41 anonim válasza:
A sportolástól nem nő gyorsabban az ember egyébként?
38/41 anonim válasza:
Genetika, hormonok, táplálkozás, alvás mennyisége fiatalon. Kb ezek határozzák meg
39/41 anonim válasza:
Én semmit nem sportolok/sportoltam 190 vagyok 17 évesen. Elvileg az úszás segíti mivel leveszi a terhet a gerincről.
40/41 anonim válasza:
Igen, én...
csak 175 cm alacsonyra nőttem.
15-16 éves korom óta nem nőttem.
A tornasorban mindig én voltam az egyik legutolsó, és mind a mai napig én vagyok a kortársaim között az egyik legkisebb.
Szinte egy átlag huszonéves csaj is magasabb nálam kb.
21F, 175cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!