Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan fiú itt aki szenved...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fiú itt aki szenved az alacsonysága miatt?

Figyelt kérdés
Párkeresés terén vagy az élet többi részébe? Milyen magasak vagytok, hány évesek?

2021. okt. 10. 13:08
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Szüleid mekkorák?
2021. okt. 10. 19:22
 22/41 A kérdező kommentje:
Nem véletlen van a dal is úgy, hogy 6 feet tall and super strong
2021. okt. 10. 19:36
 23/41 anonim ***** válasza:
76%
190cm vagyok, mégse volt eddig csajom. Nem is próbálkoztam lehet azért, szóval sokkal sokkal többet számít a személyiség 😁 Ha bepróbálkozol 100 csajnál és abból 1 összejön, már jobb vagy nálam aki 1-et sem próbált meg. Ennyit erről.
2021. okt. 10. 19:59
 24/41 anonim ***** válasza:
23 as 193 cm vagyok mégsem volt senkim
2021. okt. 10. 20:08
 25/41 anonim válasza:
100%

165 vagyok, átlagos kinézetű. Régen önbizalomhiány miatt 1 barátnőm se volt. Aztán ahogy ez megváltozott onnantól kezdve jöttek a csajok :D És a legutolsó 182cm volt ;)

Szóval igazából ha elég magabiztos, higgadt és pozitív személyiség vagy akkor nem csak a csajoknál lesz sikered hanem az élet számos területén :D

2021. okt. 13. 01:00
 26/41 anonim ***** válasza:
És szép is volt a csaj 25-ös?
2021. okt. 13. 09:19
 27/41 anonim válasza:
#25: Mindegyik barátnőm elég szép volt, rengeteg pasi akarta felszedni :'D Az elején nem is nagyon értettem, hogy pont én aki nem is közeledett feléjük miért én lettem a szerencsés (utólag már nem érzem magam azért szerencsésnek) :D Az a baj az ilyen bomba csajokkal, hogy ők ezt tudják magukról és egy idő után mindegyik egy kis "kalandra" vágyik.....sad
2021. okt. 13. 13:48
 28/41 anonim ***** válasza:

Okos gondolkodással neked kell szemléletet váltanod. Sok nagyformátumú művész nem ütötte meg a 168 cm-t sem. Pl. Sztankay István, akiért rajongtak a nők.

Széksőséges esetekkel jövök: sok törpenövésű féfinak van normál magasságú párja.

2021. okt. 16. 10:54
 29/41 anonim ***** válasza:

A szüleid táplálják a komplexusaidat olyasmi miatt, ami genetikailag meghatározott, testi adottság?!

Szép, mondhatom!

2021. okt. 16. 10:58
 30/41 anonim ***** válasza:

Ne szenvedj! Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy.

Vedd számba az összes jó tulajdonságodat kívül és belül!

Azokra erősíts rá: légy mindig ápolt, elegáns, sporto, művelődj, legyen célod az életeddel, intelligencia fejlesztése, udvariasság, előzékenység. legyen

humorod. Vissza fog rád tükröződni.

A nők erre vágynak, és

nagyobb sikert érhetsz el, mintha 190-es izompacsirta lennél. Sőt!

Kitartás!

A férfi legyen férfi.

2021. okt. 16. 21:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!