Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetne neki írni ilyenkor?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetne neki írni ilyenkor?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel kicsit közelebb kerültünk a napokban.

Nem úgy tekintek rá hogy akarnék valamit, csak meg akarom ismerni, beszélgetünk ennyi. Ő komolyan akarna engem de én bizonytalan vagyok még ezzel kapcsolatban.

Nagyon rendes velem tényleg és jól elvagyunk, elkezdett alakulni valami de ez még nagyon az eleje.

Tegnap elég feszülten érkezett mert felhúzták, akkor is ugyanúgy elbeszélgettünk meg figyelt rám de ideges kedvében volt. Néha szólt egy két bunkóbbat hozzám meg ilyenek. Érződött rajta hogy ideges, azt meg is lehetett érteni mert elmondta nekem, de az nem esett jól hogy így viselkedett velem. Nem éppen a legszebben váltunk el, nem volt már kedvem beszélgetni vele haza akartam menni hazavitt elköszöntem és mentem is.

Otthon aztán írt meg akarta beszélni hívott minden, de rányomtam. Ha valaki megbánt engem akkor nagyon megharagszok és nehéz kibékíteni. Írt hogy figyelj már bocsánatot kért a kiakadásáért és viselkedéséért, hibázott hogy rajtam adta ki a gondjait igen, de sajnálja és ne haragudjak és nem akarja hogy ilyen fa**fejnek nézzem stb. Elég bunkón válaszolgattam és leírtam a bajom meg ilyenek, továbbra is kedvesen elmondta hogy sajnálja bolond volt többet nem viselkedik így meg ilyenek. Utoljára ő írt aztán én nem írtam vissza. (Az csak egy szó volt amúgy, nem tudtam arra mit írni meg nem is akartam meg voltam sértődve). Már lenyugodtam amúgy és olyan nagy dolgot nyilván nem csinált csak rosszul esett és ezt tudja is, be is látta. Ma így nem beszéltünk nem írtam neki semmit, és kicsit azért rossz mert hiányzik hogy beszéljünk. De közben meg ez rajtam múlik és panaszkodok, tiszta vicc😅

A lényeg, hogy mit gondoltok lehetne neki írni? És mit? Mert annyira nagyon nincs ötletem

Mondjuk hogy majd megbeszéljük, vagy ilyesmi. Amúgy mindig őr nekem, akkor is ha én nem írok vissza de tényleg ő mindig ír mindig keres én meg sosem. Ezért is lehetne most nekem.

19/l

2021. szept. 18. 19:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha akarsz valamit, akkor neked is kéne beletenni. Így értelmes kapcsolataid nem lesznek, hogy segget meresztve várod hogy kiszolgáljanak. Na meg ezt egy adott rétegnek csinálhatod, aztán ahogy telnek az évek, egyre nagyobb aljadék fog kopogtatni az ajtódon, de akkor már késő lesz sírni.

Attól hogy bocsánatot kér valaki, még nem törli el a történteket. Persze mindenki mérlegelhet belefér-e az neki vagy nem, mennyire egészséges egy kapcsolatban, mekkora kárt okoz vele, de hogy ismerkedési fázisban már bunkó legyen valaki és oltogasson, rajtad vezesse le a feszültségét, egy jó jelzés hogy nem tud normálisan kommunikálni és később ez csak még rosszabb lesz. A nyálaskodós bocsánatkérései sem teszik jobbá a helyzetet, a hercegnős viselkedésed ellenére. Talán nincs is messze tőled az az alja réteg.

2021. szept. 18. 20:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Először is, te is kérj bocsánatot tőle, hogy ennyire bedurciztál. Utána megkérdezheted, hogy van, akar-e beszélni arról, hogy mi történt amiért ennyire kiborult.
2021. szept. 18. 22:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát bedurcizni sosem egy nyerő taktika. Sokkal értelmesebb nyíltan tisztázni a problémákat, mint sündisznót játszani. Az ember lélekszerkezete olyan, hogy ha frusztráció éri, azt előbb-utóbb visszaadja. Tehát ha most újra békésebb útra tér is a viszonyotok, később lehet ennek még folytatása, amíg nincs kibeszélve.
2021. szept. 18. 22:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha szeretnél vele beszélgetni, akkor írj neki, ilyen egyszerű az egész. Indításnak nem rossz egy bocsánatkérés.:)
2021. szept. 18. 23:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy írják, a te viselkedésed is elég gyerekes. Neked is lehet rossz napod és akkor nincs sok kedved jópofizni másokkal.

Szóval ha egyébként figyelmes veled és rendes, kérj bocsánstot te is és beszéljétek meg!

2021. szept. 19. 06:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezen nagyon nagy hülyeség volt megsértődnöd. Lehet,hogy bunkón viselkedett,hogy nem esett jól,amit mondott,akármi volt is az,de te ahelyett,hogy segítettél volna neki megoldani azt,amiért ideges volt,besértődtél és mégegy lapát gondot öntöttél a fejére. Tedd félre a büszkeséged és szedd össze magad, írj neki! Még most,amíg nem késő. Feleslegesen haragszol rá,mindenki mond dolgokat,amiket nem gondol komolyan,és bocsánatot is kért,olyan fontos vagy neki,hogy félretette miattad minden más gondját,és veled foglalkozott. Ha azért kérne bocsánatot,mert mondjuk együtt voltatok és megcsalt,akkor nem lehet eltörölni soha az eseményeket. De csak üres szavakat mondott, és csak a düh beszélt belőle. Írj neki.
2021. szept. 19. 12:46
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen igazatok van

Már írtam neki és jó minden, helyrejött beszélünk

Nekem ez nagyon rossz tulajdonságom hogy bedurcizok meg minden és meg kell tanulnom nemhogy másnak, de nekem is kezelni helyrehozni lenyugodni bocsánatot kérni félretenni a sérelmeim és büszkeségem, főleg ha már bőven bocsánatot kértek a hibáikért. Dolgozok rajta ahogy csak tudok. Ez is egy érett viselkedés része hogy belássuk ha hibázunk és helyrehozzuk megbeszéljük. Csak így lehet működni egy kapcsolatban. Köszönöm a biztatást és véleményeket :)

2021. szept. 19. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!