Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel nem tudok normálisan beszélni messengeren,nincs semmi téma, előben elvagyunk, de interneten semmi,Esetleg tudnátok írni jó témákat, miket kérdezzek tőle,stb? NEM KELLENEK OLYANOK, HOGY HA NINCS KÖZÖS TÉMA AKKOR VESZETT FEJSZE NYELE
Egyetértek, hogy nem muszáj beszélni. Ha nem megy, akkor csökkentsétek le és max. egy hosszabb telefonálással pótoljátok esténként, vagy épp mikor ráértek. A napi állandó írogatás amúgy sem ajánlott.
De ha nagyon kellenek témák, akkor rengeteg app van telefonra, ami témaindító kérdések ezreivel rendelkezik (conversation starters). Sőt, ilyenből játékos appok is vannak, vagy csak simán szörfölsz a google-ön, hogy hogyan érdemes indítani a beszélgetéseket, milyenek a jó kérdések, hogyan tudod mélyíteni őket, stb..
#4 (beszéljétek olyanokkal akikkel tudtok is.)
Van egy srác akinek tetszik a barátnőm, nyomul is rá, állandóan ír neki messengeren, hívásozni is akar. Egyik nap nagyon elfoglalt voltam, este fele felhívtam, hívásban volt, utána rá kB 20p múlva hívott fel, és azzal a sráccal beszélt, mondta, hogy tök jól elbeszélgettek, vicces stb...
Mondtam neki, hogy tiltsa le, de nem, és: csak egy barát... Pedig tudja, h bejön neki.. Legszivesebben szétverném a srácot, de nem tehetem.. Hozzá teszem igen, Féltékeny vagyok rá.. Előben sajnos ritkán tudunk találkozni, főleg, hogy van ez a retkes vírus...
Nem láttam az előző válaszod, nem olvastam el, csak az utolsót, és abból is pár sort.
Tesó, veszve vagyxD Mi az hogy nem teheted?xDD Miért ne verhetnéd meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!