Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Egyszerre több lányra is rá szoktatok írni ismerkedés céljából?
Figyelt kérdés
2020. dec. 11. 22:31
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
18 szavazat
1/6 anonim válasza:
Nem, nem lehet kettőért odalenni egyszerre.
2/6 anonim válasza:
Ugyan az vagyok mint a #1.
Egyszerre csak egy nőért vagyok nagyon oda. Itt az oldalon esetleg több emberrel is beszélek, de ha ismerkedek itt is valakivel akkor csak vele beszélek olyan szándékkal. Túlzottan is hűséges típus vagyok :)
3/6 A kérdező kommentje:
Itt konkrétan arra gondoltam, hogy vannak olyan pasik, akik írnak, hogy"szia, ismerkedünk?" és arra vagyok kíváncsi, hogy ők most kinéztek engem, vagy így bárkire ráírnak ezzel?
2020. dec. 11. 22:50
4/6 anonim válasza:
Szerintem a többség többre is ráír ilyen céllal, aztán gondolom akivel jobban elvan azt választja, de ugyanezt láttam a legtöbb lány ismerősömnél is.
5/6 anonim válasza:
Úristen velem történt vmi, ami pont ide illik:D
Rámírt egy srác,hogy "szia széplány". Már alapból elég szánalmasnak tűnt, de azért válaszoltam, nem akartam bunkó lenni. De aztán ilyen perverz dumákkal próbált nyomulni,ezért inkább ignoráltam.
Erre az egyik barátnőm küldte, hogy ráírt valaki, és át is küldte a képet, erre látom hogy ugyanaz a csávó, de ez még semmi,ráadásul SZÓ SZERINT UGYANAZT írta neki is:D
Sírok:D
6/6 A kérdező kommentje:
#5 ezért kérdeztem :D egy csomó olyan helyzet volt már, hogy ismerkedni akart velem egy pasi, aztán valamelyik barátnőm meg mondta, hogy vele is. Velem is volt, hogy ugyanazt írták nekem meg a barátnőmnek, valami olyasmi, hogy küldjek képet a lábamról
2020. dec. 15. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!