Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem vagyok népszerű és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok népszerű és helyes akkor a lányok sosem fognak írni?

Figyelt kérdés
Beszélgetem pár lánnyal, és egy idő után leszartak. De viszont más fiúk meg folyton kapják az üzeneteket meg mindent, nem akadnak le róluk. Ez azért van mert népszerűek, helyesek, sportosak?
2021. jan. 13. 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Röviden igen, viszont rajtad áll, hogy változtatsz-e magadon.
2021. jan. 13. 17:41
 2/4 anonim ***** válasza:
36%
Igen, náluk erős plusz pont ha van szociális életed, mert azt látják belőle, hogy valami biztos van benned, ha ennyien figyelnek rád. A helyesség meg csak plusz vonzalom, te is a szép lányokat szereted gondolom.
2021. jan. 13. 18:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Pontosan
2021. jan. 13. 18:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen azért van, mert népszerűek, helyesek, sportosak. Viszont ezen változtathatsz! Ha a kisugárzásod jó, kedves vagy, te is elkezdesz sportolni vmit (nem tudom, hogy sportolsz-e), figyelsz az öltözködésedre, a hajadra (azért egy jó frizura elég sokat nyom a megjelenésen), a személyes higiéniádra is nagyon ügyelsz, vicces vagy és megtudod nevettetni a lányokat, figyelsz a táplálkozásra( a jó táplálkozás fontos, mert a bőrödön sem lesz annyi hiba pl.: pattanások, miteszerek, nem lesz olyan zsíros, nem beszélve, hogy az egészségednek is jót tesz), legyél segítőkész, de ne olyan nyomulni fajta, és a lefontosabb MOSOLYOGJ sokat!! Egy szép mosoly nagyon sokat dob az attitűdön. (ha nem egészségesek a fogaid, akkor nézesd meg egy fogorvossal, ő biztos tud valamit segíteni) Nem beszélve olyan csodafegyverekről mint pl.: egy jó férfias illatú dezodor, egy "szexi" parfüm!....és még sorolhatnám🤪Magyarul hozdd ki magadból a maximumot! Sok sikert! Ha gondolod írj, és még segíthetek tanácsokkal😅

16/l

2021. jan. 14. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!