Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyes, jófej fiúknak miért a visitozó, röhögcsélő, figyelem felkeltő lányok jönnek be?
Én még itt is letiltom azt a csajt amelyik csúnyán ír XD
Szóval nem, sose.
De csöndes lány meg alig akad, örülök, hogy te az vagy!!
#6: nekem pont azok szoktak akik mások szerint nem helyesek (de nekem igen) így ez relatív. A csendesebbeket kedvelem inkább, előttem nem kell menőzni.
Mindig én vagyok a statisztikák 1-2%-a :D
En falra maszok az olyan pitsaktol.
Elrabolhatlak? :3
Szubjektív vélemény, hogy kinek milyen lány tetszik. Én speciál nagyon lenéztem (mikor még jártam iskolába) azokat a lányokat akik nem adnak magukra. Most nem az öltözködést értem ezalatt, hanem a stílust és a tiszteletet más emberek felé. Aki a folyosón káromkodik, röhögcsél össze-vissza a "barinőkkel" azok nem is érdemlik meg hogy egy "rendes" pasijuk legyen.
Nem voltam az a menősrác "akitől a folyosó zeng" , de nem is az a csendes visszahúzódó. 22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!