Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek próbáljam vele...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek próbáljam vele megbeszélni, vagy engedjem el?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel interneten ismerkedtem meg és hát eléggé egy hullámhosszon voltunk és jól alakultak a dolgok, szinte már úgy viselkedett velem mintha a barátnője lennék (ez mondjuk számomra kicsit fura volt, mert még nem találkoztunk, de nagyon szimpatikus fiú és el tudtam volna vele én is képezelni, hogy több legyen köztünk, nyilván ha a talin is úgy alakul) de egyik nap úgymond "összekaptunk". Szerintem igazából ő nagyon túl reagálta a dolgot és nagyobb problémát csinált, mint ami valójában történt. Na de mindegy, ennek ellenére én bocsánatot kértem tőle, mert úgy éreztem, hogy megbántottam, de ő erre annyit reagált, hogy nem haragszik csináljam ahogy jónak látom, majd lesz valahogy. Azóta nem beszéltünk, én nem akartam neki írni, gondoltam adok neki időt és majd ha megnyugodott akkor keres, de nem így lett.

Viszont a napokban egyre jobban hiányzik, hogy beszéljünk és nem tudom...egyrészről úgy érzem ő ezzel le is zárta magában az egészet, és ha így van akkor nem akarok neki írogatni, mert valószínű mégsem voltam olyan fontos neki, mint amennyire ő azt állította, hogyha emiatt megszakítja velem a kapcsolatot. Másrészről pedig megértem őt is, hibáztam és úgy érzem nekem kellene most keresnem,dee nem tudom..teljesen tanácstalan vagyok. Szerintetek megpróbáljak neki írni, hátha válaszol? Vagy hagyjam ennyiben, mert túl lépett?

#Nem tudom mi van most velünk
2021. szept. 11. 17:14
 1/6 A kérdező kommentje:
Ha valaki szeretné tudni min kaptunk össze, annak ha ír privátban, akkor leírom.
2021. szept. 11. 17:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem írhatsz, hátha tudok segíteni.
2021. szept. 11. 17:33
 3/6 anonim válasza:
Ha igazán érez valamit irántad, hidd el hogy keresni fog. Ha meg nem, úgy is van egy csomó srác még a világon. Lehet azért nem ír mert dolga van, mint minden más embernek.
2021. szept. 11. 17:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Kb 5 napja történt az eset, és ezelőtt mindennap beszéltünk, szóval szándékosan nem keres szerintem, csak nem tudom, hogy azért mert lezárta vagy arra vár, hogy én írok-e neki 😅
2021. szept. 11. 17:45
 5/6 anonim válasza:
Ha gondolod írhatsz neki. Úgy is észre fogod venni ha már nem érdeklődik a társaságod iránt.
2021. szept. 11. 17:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Írj rám, és meséld el miket írt. Lehet hogy valamit elrontottál tényleg, de lehet hogy rád vár:D
2021. szept. 11. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!