Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek próbáljam vele megbeszélni, vagy engedjem el?
Van egy fiú, akivel interneten ismerkedtem meg és hát eléggé egy hullámhosszon voltunk és jól alakultak a dolgok, szinte már úgy viselkedett velem mintha a barátnője lennék (ez mondjuk számomra kicsit fura volt, mert még nem találkoztunk, de nagyon szimpatikus fiú és el tudtam volna vele én is képezelni, hogy több legyen köztünk, nyilván ha a talin is úgy alakul) de egyik nap úgymond "összekaptunk". Szerintem igazából ő nagyon túl reagálta a dolgot és nagyobb problémát csinált, mint ami valójában történt. Na de mindegy, ennek ellenére én bocsánatot kértem tőle, mert úgy éreztem, hogy megbántottam, de ő erre annyit reagált, hogy nem haragszik csináljam ahogy jónak látom, majd lesz valahogy. Azóta nem beszéltünk, én nem akartam neki írni, gondoltam adok neki időt és majd ha megnyugodott akkor keres, de nem így lett.
Viszont a napokban egyre jobban hiányzik, hogy beszéljünk és nem tudom...egyrészről úgy érzem ő ezzel le is zárta magában az egészet, és ha így van akkor nem akarok neki írogatni, mert valószínű mégsem voltam olyan fontos neki, mint amennyire ő azt állította, hogyha emiatt megszakítja velem a kapcsolatot. Másrészről pedig megértem őt is, hibáztam és úgy érzem nekem kellene most keresnem,dee nem tudom..teljesen tanácstalan vagyok. Szerintetek megpróbáljak neki írni, hátha válaszol? Vagy hagyjam ennyiben, mert túl lépett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!