Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan probáljam meg megbeszél...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan probáljam meg megbeszélni vele?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit decemberben ismertem meg, azóta beszélgettünk sokat. Azt tudja hogy szerelmes vagyok bele, de nem a rég szakitottak vele. Állitólag nem szeretne most barátot. Hogyan probáljam megbeszélni vele a dolgokat?
2017. ápr. 13. 23:43
 1/4 Xyz333 ***** válasza:
Vesd fel neki,hogy te szeretnél vele lenni, ha alutasít azzal hogy most nem akar barátot, akkor várj egy kicsit, de mindig légy résen nehogy elhalásszák előled.😉
2017. ápr. 13. 23:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mit szeretnel vele megbeszelni?

Szakitottak vele...nyilban faj neki,vagy ha nem akkor legalabb hagyj idot neki arra,hogy tul legyen ezen...Tamogasd es ennyi!! Ha szerelmes vagy bele varj ra!

2017. ápr. 14. 00:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Mostanság keveset beszélek vele, egy azért mert hülyeséget nem akarok irni, kettő, nem tudom mit irjak. A barátnőjével beszélek rengeteget.
2017. ápr. 17. 23:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy most nem vágyik különösebb társaságra ami egy szakítás után logikus. Hagyd rá ezt egy időre, és ha akar majd valamit úgyis keres téged. Felesleges találgatnod.
2017. jún. 20. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!