Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáljam megbeszélni vele, vagy esetleg várjak, hogy talán majd ő is?
Amúgy rájöttem, hogy ez a szerelem dolog nálam úgy működik, hogyha ismerek valakit eléggé, bejön, vonzódom hozzá, akkor szép lassan elkezdek beleszeretni és én csak abban a fázisban tudok belemenni egy kapcsolatba.
Vagy valami hasonló, mert a barátom is megtetszett, majd miután összejöttünk egy héttel, már kimondtuk ezt a szót és nem alaptalanul. Már akkor is remegtem ha megérintett és a hasonlóak, úgyhogy ez tuti.
De nekem sem esne jól, hogy 5 hónap után sem mondja, hogy szeret. 5 hónap után nekem már a lelkem émelygett, hogy mikor lehetek az övé (elsők egymásnak), nemhogy a szeretlek szót ne merjem kimondani. Nekem fura, de mindenki más, úgyhogy ebben nem ítélkezem. Attól még szerethet, csak fél kimondani, vagy nem tudom.
Részemről kuka lenne. Volt egy párom, aki hasonlóan reagált, nála "köszönöm" helyett "tudom" volt az alapreakció. Kedvesen mosolygott hozzá, és én rózsaszín ködben elhittem, hogy csak idő kell neki, mert rosszul kezdtük, én is bizonytalan voltam stb stb stb stb, de majd' egy év után kibukott, hogy amúgy ő soha nem szeretett igazán.
Többet hasonlóval nem kínoznám magam.
A helyedben megpróbálnám megbeszélni, hogy ez mennyire rosszul esett, és hogy látja a dolgot, ha nem hajlandó ilyesmire, elodázza, hogy majd alakul, majd meglátjuk, akkor kalap-kabát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!