Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? *Próbáljam vele megbeszélni a dolgokat? Vagy dobjam? Mit tegyek? Azt mondja, hogy én 'komoly' vagyok neki, mégsem úgy viselkedik. *
Nem szeretem már annyira a barátomat. És nem bízok meg benne. Állandóan más lányokat nézeget, hogy 'jó csaj' 'sunáznám'...ilyeneket mond. Az elején elviseltem de most már egy kicsit zavar...:S Valamint elég gyerekesen viselkedik. Fiatalabb nálam.
Valamint még a múltkor leszoptam, és utána elkezdett ujjazni, viszont előtte elment a fürdőbe, de ki tudja, lehet, hogy nem törölte meg/ mosta meg a kezét..(mert ugye ő is hozzáért az ondójához..) Amikor visszajött csak egyszerűen elkezdte, nem is tudtam mit szólni. Amúgy nem is volt hozzá kedvem. Félek egy kicsit. Próbáljam vele megbeszélni a dolgokat?Vagy dobjam? Mit tegyek? Azt mondja, hogy én 'komoly' vagyok neki, mégsem úgy viselkedik...
17/l
Most nem mondod komolyan hogy te képes vagy leszopni ő meg csak megujjaz?
Ez a faszi úgy nem vesz téged semmibe mint a huzat!Nem szeret! Ez 100%!
Én legszívesebben megaláznám! De mivel te még kislány vagy, ezért inkább dobd ki, mond meg neki hogy beleszerettél egy jóképű aranyos srácba! És hagyd faképnél!
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!