Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket mi tasszít, egy lányban?
Az nem baj ha szeret bulizni, de az már igen, ha ezen kívül nem létezhet nála esti program.
Kiránduláskor, evéskor lehetőleg ne kerüljön elő a telefon se.
Számomra elég visszataszító, ha egy lánnyal együtt vagyok, de többet foglalkozik a telefonjával, mint velem.
Én fura fazon vagyok. Én a tipp-topp lányokat nem szeretem igazán, akik nagyon sokat foglalkoznak a külsejükkel.
Számomra sokkal imponálóbb egy emo/rocker lány, vagy ha a saját stílusát követi és nem a divatot majmolja. Valamint ha nem pakolja ki mindenét.
Számomra a pláza cicusok taszítóak. Sok lányt látok a mindennapokban, de kevés olyat akivel eltudnék képzelni bármit is.
- Ápolatlanság
- Egészségtelen életmód (kaja + mozgás)
- Káros szenvedélyek (cigi, drog, alkohol)
- Ha nincs saját élete, céljai, barátai stb.
- Túlzott ragaszkodás, társfüggőség
- Naivitás
- Tudatosság hiánya - sodródás
Elsőre ezek jutnak eszembe. :)
Nekem ami abszolút kizáró ok a dohányzás és a fültágítás, ezeken kívül az elfogadhatatlan viselkedés, illetve a depressziós, szuicid-hajlam.
Ami kétséges, hogy kizáró, vagy sem, de semmiképp sem tetszik, az a tetoválás, a piercing, túl sok bulizás, alkohol túl sok bevitele, illetve a bipolaritás és agresszívabb viselkedésnem.
21/F
Nem sorrendben:
- Túl kényes, hisztis
- Egoista, beképzelt
- Túl sok káromkodás (káromkodhat, de van az a szint ami zavaró)
- Ápolatlanság, igénytelenség és ezekből származó következmények.
- Buta, tudatlan. Nem feltétlen iskolázottságra gondolok, nem várom el hogy diplomája legyen, vagy bármi ilyesmi, de kell egy bizonyos általános intelligenciaszint. Ne legyen beszűkült, csőszerű látása.
- Túlzott féltékenység
- Túlságosan nyitott, ragaszkodó, mászik, nyomul mindenkire még ha nem is akar tőle semmit
- Felesleg minél több, annál jobban
- Tetoválás. Kicsit épp megtűröm, de nem tetszik.
- Piercing, orrkarika, fültágító, stb.
- Ne legyen túl kirívó stílus vagy viselkedés terén. Ez valamennyi előzőleg felsorolt pontot magába foglalja.
- Túlzott állatszeretet
Ezek ugyan nem feltétlen mind rossz tulajdonságok, de nem hozzám illik/nekem kimondottan nem tetszik. Lehet kimaradt nagyon fontos és sok millió kicsi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!