Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Titeket mi tasszít, egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket mi tasszít, egy lányban?

Figyelt kérdés

#fiú #lány #közvélemény-kutatás #Tasszít #Tasszítás
2021. szept. 11. 08:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
46%

Engem legjobban az taszít, ha egy csaj ápolatlan, illetve ha nem figyel oda magára (pl. a testsúlyára). Az is zavar, ha feleslegesen káromkodik, cigizik, drogozik, erkölcstelenül viselkedik, túl sokat bulizik.

Viszont azt is el kell mondanom (tapasztalatból), hogyha szeretsz valakit, akkor ezek a dolgok (az ápolatlanságon és az odafigyelésen kívül) teljesen eltörpülnek. Volt már cigiző barátnőm, pedig megfogadtam, hogy sose lesz.

2021. szept. 11. 08:22
 2/20 anonim ***** válasza:
45%
"túl sokat bulizik" ebben mi a zavaró? Barátokkal is lehet bulizni, és az sem feltétel, hogy igyon az ember.
2021. szept. 11. 08:30
 3/20 anonim ***** válasza:
51%
Rossz fogak,minden nap bulizás,részegre issza magát.
2021. szept. 11. 08:40
 4/20 anonim ***** válasza:
59%
Miért olyan nagy bűn ha egy lány buliba megy? Az jobb lenne ha soha nem mozdulna ki és tiszta antiszoc lenne? Nem tudom hogy miért kell már rögtön valami r*bancnak titulálni, azért mert eljár szórakozni, mert a szórakozás a lánynak is jár ám és hogy ha berúg egyszer egyszer akkor mi van? Akkor már rögtön valami szakadt k*rva? Jó persze tudom hogy van az a szint ami már csúnya, de ezt ne húzzuk már ezt rá minden lányra.
2021. szept. 11. 09:00
 5/20 anonim ***** válasza:
68%
Az a kérdés hogy mi taszít,én pedig leírtam most nem értem hogy miért kell lepontozni,igen is taszító ha bulizik mindíg,nekem ezért nem is kell barátnő mert nálunk csak ilyenek vannak. Cigi+Ital+Bulizó Kombó ki is lőve.
2021. szept. 11. 09:08
 6/20 anonim ***** válasza:
72%
Lehet kultúrált programokra is járni, nem kell bezárkózni, ki lehet mozdulni. Csak a piálás ne legyen.
2021. szept. 11. 09:10
 7/20 anonim ***** válasza:
58%
#1-es vagyok. Egy fontos dolog felett elsiklottatok a bulizást illetően. A bulizás és a TÚL SOK bulizás közt elég nagy különbség van, én pedig az utóbbit találom taszítónak. Nem bűn, ha egy lány bulizni megy, csak ne minden hétvégén tegye.
2021. szept. 11. 09:13
 8/20 anonim ***** válasza:
27%

Most mi az, hogy ne járjanak bulizni? Akkor mégis kivel ismerkednék szórakozóhelyen, ha az összes csaj otthon ülne? Egyébként meg buliban, ha olyan helyzet, hogy a baráti társaságban figyelnek egymásra, akkor néha nyugodtan elengedheti magát, nem lesz attól k_rva senki ha néha beiszik.

Az ápolatlanság meg ilyenek, amiket már leírtak tényleg elfogadhatatlan, ilyennel nem kezd az ember.

Ami engem személy szerint taszít, ha valaki túlságosan halvérű, nem lehet vele poénkodni, ilyen apácazárdában nevelkedett, a 20. randin még csak a kezét se lehet megfogni stb. Persze ennek a másik véglete is visszataszító, mikor az említett bulikban minimum 5-en átmennek a csajon, komolytalan, buta arcú, nyávogós. Meg van ennek egy másik változata, aki minden pasit hülyít, elhiteti, hogy bárhol bárkivel, aztán mindenkit helyben hagy, csak élvezi, hogy körberajongják.

2021. szept. 11. 10:27
 9/20 anonim ***** válasza:
55%

Engem az taszít, ha rosszindulatú, pletykás és más lányokat, fiúkat ekéz alattomosan. Az is taszít, ha homofób vagy rasszista, ha lenézi a szegényebbeket.

Itt a válaszolók közül pl az a lány is taszít, aki az antiszocot úgy használja, mint egy tulajdonság és úgy tesz, mintha jobb lenne egy visszahúzódó lánynál azért meg bulizik. Ezt miért kell? Had éljen már úgy az ember, ahogy neki jó.

Felőlem egyébként piálhat, bulizhat, cigizhet, szexelhet szabadon bárki, nekem ez se kizáró ok.

2021. szept. 11. 10:52
 10/20 anonim ***** válasza:
35%
Nézd nem kell, hogy tökéletes legyen. Nálam a aki kilőve, ha iszik, cigizik, nincs humora, nem szereti az állatokat, ha főzés távol áll tőle. Na meg kicsi a melle(persze erről nem tehet) de a magasságra teljesen mindegy.
2021. szept. 11. 11:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!