Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mennyire értékelnétek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire értékelnétek egy olyan lányt, aki alig sminkel?

Figyelt kérdés

2021. aug. 25. 20:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon értékelném mert akkor csak a természetes szépségét látnám! 😊
2021. aug. 26. 04:40
 22/26 anonim válasza:
59%
Az a baj, hogy sokszor a legtöbb lány aki mindenféle smink és egyéb nélkül is gyönyörű, még ők is szanaszét sminkelik magukat és később ezzel teszik tönkre magukat. Én egyébként a smink teljes hanyagolását preferálom de egy minimális smink még nálam belefér de rendkívül értékelném az ilyen lányokat. Szerintem sokkal jobb ha nem azt kell megélni egy férfinak, hogy este a férfi még egy jól kisminkelt lányt lát reggelre meg szinte egy teljesen más lányt smink nélkül. Számomra a smink olyan mintha relytőzködne a lány, elrejtené a valódi énjét egy smink mögé pedig meglehet hogy smink nélkül még szebb is de ez mind csak saját vélemény.
2021. aug. 26. 07:32
 23/26 anonim ***** válasza:
26%
Jah csak itt sokan elfelejtik a legtöbb ember átlagos így a lányok jó része. Ha nincs smink nem tetszik senkinek szinte
2021. aug. 26. 07:36
 24/26 anonim ***** válasza:
73%

23 Ez valóságtól messze van,a tetszésnek rengeteg szempontja van.

Mellesleg sokunknak volt már olyan barátnője,aki nem igazán volt a zsánerünk mégis minden jó volt. Megesett az ilyen is.

Na de rengeteg embernek nem tetszik,ha már virít 50 méterről hogy egy festő gurigával 22x átfestette az arcát.

Nekem pl sokkal jobban bejön egy enyhén hibás,aki kezeli és tesz az egészségéért mint egy olyan aki 200 gramm sminket rak négyzetcentinként az arcára,és mikor lemossa akkor látható a szénbánya amit eltakart ahelyett,hogy kezelte volna az adott bőrhibát.

Az ápoltság nem a sminkben rejlik,nem a szőnyeg alá söpröm a bajokat mentalitás az alapja.

2021. aug. 26. 09:25
 25/26 anonim ***** válasza:
73%
15,18,20-as voltam de gondolom látszik.
2021. aug. 26. 09:26
 26/26 anonim ***** válasza:
64%
Nagyon értékelném
2021. aug. 26. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!