Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire értékelnétek egy olyan lányt, aki alig sminkel?
Én azt sem tudom miket használnak a lányok (csak az alapvetőket) szóval ha nem szól, vagy túlzottan ki nem van festve észre sem veszem :d
Van olyan lány akinek nagyon jól áll, valakinek meg nem is kell.
A smink pont hogy igénytelen.
Mint valami rossz homokos francia,aki hetente egyszer fürdik és ha büdös akkor 3 kiló púdert,meg parfümöt használ.
Az emberi arc szépségéhez nem kell sem festék,sem egy fél centi vastagságú agyag. Mellesleg amúgy minden nőnek ugyanolyan feje van így részben,baromi egyedi. Lehet,hogy hófehér a csaj és élete végéig azt hiszi mindenki hogy szolizik...
Nehéz törődni a bőr egészségével,és nem elrejteni inkább a hibákat mi?
A sminkelés mióta igényességről árulkodik?
Rengeteg szép nő van smink nélkül is.
Ha te nem teszel semmit azért,hogy szép legyél csak azt,hogy felveszel egy maszkot ami egy szép arcot ábrázol akkor gratulálok!
"A sminkelés mióta igényességről árulkodik?"
Hát ez az, eleve káros és rákkeltő anyagok vannak ezekben a szerekben, de a legtöbb sampon termékekben is és az ilyen különféle vegyszerekben is egyébként, hajat mosni is elég lenne melegvízzel, mert amit ki kell mosni a hajból arra bőven jó az is, a pattánsok ellen pedig szokjon le a cukros ételekről, italokról és mosson rendszeresen arcot és kezet is mielőtt az arcához érene. Az a baj az emberek azt hiszik, hogy mennyire igényesek, mert hogy ők ciffel meg ilyenekkel mosnak asztalt, miközben ez marhára nincs így, a sok káros anyag, ami a szervezetbe kerül csak azzal, hogy ilyen x@rokkal törlöd meg az asztalt, csak annyit érsz el, hogy 1 perc után újra letöröld az asztal és újra meg újra, mert ameddig csak a baktériumok 99%-át tudod eltüntetni vele, addig az az 1% olyan hamar elszaporodik, hogy csak na. Egy jó kis forró víz ugyanazt az eredményt adná és nem is tennéd magad tönkre vele. Hmm...
A sminkelés mióta igényességről árulkodik?
A sminkeléstől egészségesebb lesz a bőr,vagy egészségtelenebb mert nem jut hozzá egy bizonyos dologhoz?
Miért lehetetlen jól kinézni smink nélkül?Találj még kifogásokat megoldások helyett,ha gondolod. Mind értelmetlen,és a hosszú élet titka az hogy nem vitatkozok hlyékkel.
Ezer lehetőség van a bőr szépségének,egészségének ápolására ahelyett hogy 2,5mm2 réteg festékkel borítsuk és ugyanúgy nézzünk ki.
Az ápoltságnak,igényességnek,egészséges bőrnek semmi köze nincs a sminkeléshez.
Bár logikus,hogy miért is vennéd a fáradtságot hogy utána nézz,hogy mit tehetsz a jobbért ha a smink bármit eltakar?
Ennyi erővel ha büdös vagy,csak vegyél fel magadra egy réteg fóliát ami szigetel. Francia lehettél előző életedben az tuti,mert annál puhányabb nincs aki szerint a sminkelés egyenlő az igényességgel.
Papír vékony önbizalom,este úgyse látja senki az arcom tehát csak 16 óráig kell fentmaradnia a festéknek,amiből sugárzik a természetesség.
Nekem valóban jobban tetszik,ha nem sminkel a csaj. A bőrhibák nem zavarnak annyira. Az extrém igen,mert az azt mutatja hogy nem kezd vele smemit és igénytelen.
De nekem is voltak bajaim,és én is tettem érte hogy jobb legyen.
Sok pattanásom volt,és nem volt túl esztétikus.
Amikor kevés volt,akkor is volt barátnőm. Amennyire lehetett javítottam rajta.
Akinek 100 darab van egy négyzetcentin,az egész más téma.
Egy enyhén bőrhibás arc nem olyan visszataszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!