Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mire figyelnek fel a fiúk? Mi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire figyelnek fel a fiúk? Mi az amit értékelnek egy lányban vagy felkelti az érdeklődésüket?

Figyelt kérdés
17L

#fiú #flört #ppárlapcsolatok
2018. jún. 9. 12:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A jó alak.
2018. jún. 9. 12:05
 2/14 anonim ***** válasza:
Az arca és a melle.
2018. jún. 9. 12:17
 3/14 anonim ***** válasza:
91%

A kinézet 1 dolog de a belső is fontos. Akinek nem annak nem való semmilyen nő vagy lány.

19/L

2018. jún. 9. 12:18
 4/14 anonim ***** válasza:
61%

Én pl a kikent,műkörmös,félig felöltözött libáktól rosszul vagyok.

Nekem a kicsit lazább,alternatív gondolkodású,művelt,rocker csajok jönnek be. Kár hogy erre egy sincs :(

2018. jún. 9. 12:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Műveltség, érdeklődjön a művészetek és a sport, kirándulás iránt, és legyen intelligens, bolondozó. Engem ez tud megfogni.
2018. jún. 9. 12:59
 6/14 anonim ***** válasza:
78%

Hat most lehet le leszek pontozva de nalam 3 fele van:

1. Aki nem nez ki jol es nem is probalkozok. Max barat.

2. Aki jol nez ki de vagy bunko vagy buta igy max vele csak 👉👌

3. Aki jol nez ki, aranyos, jofej es megeri erte kuzdeni hogy egy KAPCSOLATOT osszehozzunk.

2018. jún. 9. 13:00
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy kicsit más, egyedi. Sőt, a legjobb, ha gondolkodik, van önálló véleménye, és nem csak sodródik az árral. Ezeket értékelem.

Nem mondom, hogy nem számít a külső, mert nyilván számít:) Viszont szerintem nem kell bomba nőnek lenni ahhoz, hogy csinos legyen valaki. Persze jobban vonzza a tekintet egy jó alakú, hosszúhajú, kicsípett lány, de ha valaki nem bomba nő, akkor is bőven lesznek jelentkezők:) Ha jó a stílusa, kiválik egy picit a tömegből, akkor az nagy mértékben felkelti az érdeklődést, mert izgalmasabbnak tűnik, mint a 50. feketeruhás kislány...

20f

2018. jún. 9. 14:51
 8/14 anonim ***** válasza:
Szep arc
2018. jún. 9. 15:10
 9/14 anonim válasza:
Általában a fenékre ,és a mellekre.Elég kevés az a srác ,aki a belső értékekre figyel(az ismerőseim között is gyakran látom ezt,néha én is elcsábulok :D).
2018. jún. 9. 22:41
 10/14 anonim ***** válasza:

Legelső megpillantáskor az arca, a haja, főleg a szeme. És hogy ne legyen nagyon kikenve; a természetesség egy picit többet jelent nekem a tökéletességre vágyásnál.

És talán a lány kezei azok, amiket még megnézek, semmi perverzióval :D.

Ruházatban a kicsit feszesebb, domborítósabb, de nem az a nagyon mutogatós. Nyáron például eltaszít a félseggemkintvan rövidnacik...

Főleg a lány járása, ahogy mozgatja a karját az, amire felfigyelek.

Értékelni azt értékelem a legnagyobbra, ha megértő mások bénázásaival, hibáival, nem neveti ki őket.

Az érdeklődésem pedig az kelti fel a leginkább(a külsőn mellett), ha nem próbál feltűnő lenni, picit visszahúzódó, olyan titokzatos.

2018. jún. 9. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!