Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai világban értékelnék-e a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban értékelnék-e a nők/lányok ha tényleg egy önzetlen, segítőkész, vagyis egy jófiúval lehetnének párban?

Figyelt kérdés
Egyik kérdésemben jegyeztem meg, hogy szeretek segíteni másokon, mindenféle téren, és még azt sem annyira bánom ha nem viszonozzák azt nekem, tehát kihasználnak. Mivel én attól függetlenül büszke vagyok magamra, hogy képes voltam segíteni neki... Szóval így már engem sokszor kihasználtak, de úgy vagyok vele, hogy nem az én szégyenem :D és kérdezem, hogy ugyan vannak-e még olyan nők kik tényleg értékelik azt ha a párjuk vagy kivel randiznának az egy jófiú lenne? Vagy esetleg az "okosoknak" van igazuk, hogy a becsület meg a jóság fogalma kihalt a mai világban?! :)
2015. júl. 30. 19:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Ilyen jófiú vagyok én is és azért vonzom a lányokat így is.. Szóval szerintem egyáltalán nem kihalt dolog, ne aggódj miatta :)
2015. júl. 30. 19:56
 2/10 anonim ***** válasza:

ha TÚLZOTTAN jó, óvatos, félénk, okoskodó , ragaszkodó az igen egy kicsit zavaró :)

egyébként az nem zavar ha kedves és segítőkész, csak ne legyen papucs :)

17L

2015. júl. 30. 19:57
 3/10 anonim ***** válasza:

Papucs? O.o Ennek van valami szimbolikus jelentése? Mi az ,hogy papucs?

Nagyra értékelem,ha valaki más,ha kiválik a világból,és nem akar megfelelni a társadalmi ideáknak,főként ,ha ezt csakis jó szándékból teszi és céljait szíve vezérli.

Szerintem ez hatalmas dicsőség,és igen ritka dolog.. :')

Ne hagyd,hogy korlátozzanak ! Nem kell követni a nyájat! Élj úgy,ahogy Te jónak gondolod! *ordít*

2015. júl. 30. 20:12
 4/10 anonim válasza:
Nekem egy részben az ilyen fiúk jabban tetszenek mint a rosszak, de valahol a rosszak tetszenek :D
2015. júl. 30. 20:14
 5/10 A kérdező kommentje:

1. válaszolónak: hát eddig itt nekem még csak a másikat kritizáló okostojásokat sikerült bevonzanom :D :D

2. válaszolónak: érdekes ilyet hallani egy 17 évestől, bármitől függetlenül én tuti hogy elbeszélgetnék veled, mert kész meglepetés nekem az ilyen :)

3. válaszolónak: a Papucs, az nálunk; Lepcsi, amit a lábadra húzol és tapicskolsz vele ;) :D Emígy meg "málé pasit" jelent. És végezetül nagyon szépen köszönöm! :)

4. válaszolónak: ?! :D

2015. júl. 30. 20:37
 6/10 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok :D De utánam nem szaladnak a lányok..

Szóval oly mind1 hogy segítőkész vagy-e... Ha jól nézel ki így is úgy is tapadnak rád a lányok ha rossz vagy akkor meg főleg

Ha meg nem nézel ki jól akkor egy béna lúzer vagy ha jófiú vagy, de ha meg rossz akkor meg egy béna lúzer aki így próbál bevágódni.

Szóval hidd el... Oly mind1 milyen vagy belülről.

A külső dönt.

2015. júl. 30. 21:34
 7/10 A kérdező kommentje:

Mondasz valamit! :) :D

De mondjuk... Azért tisztelet a kivételnek! :)

2015. júl. 30. 22:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Én értékelem :)

14L

2015. júl. 31. 01:39
 9/10 anonim ***** válasza:
A normális lányok ilyen pasit keresnek. Vagyis a jófiút, persze ez nem azt jelenti hogy nem lehetsz "izgalmas", csak ezt sokan nem értik meg.
2015. júl. 31. 09:17
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem aranyos h egy fiú segítőkész....de azért ha tudod hogy tényleg csak kihasználásra megy a dolog inkább hagyd..^^14/l
2015. aug. 1. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!