Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem értékelnek?
15 éves vqgyok es lány. Lehet hogy túl korai még nkm normális kapcsolat. Pedig arra vágyok. Minden vágyam az h legyen egy normális kapcsolatom egy fiuval.
Én teljesen más lány vagyok mint a tobbi.
Nem a faszra megyek rogton. Engem nem nagyon érdekel a szex. Majd ráérek később tervezni a szexuális életem.
Ugyérzem egyedul vagyok. Senki sem szeret. Senki sem értékeli azt bennem h normalis kapcsolatot akarok es h en mas lany vagyok mint a tobbi.
Miert kell a legtobb fiuknak az h egybol agyba vihessen egy lanyt??
Semmi értelme.
En boldogságra vágyom es szeretetre!! Azt akarom h szeressenek..
Tok szar erzes.
így van ezzel minden 14-18 körüli lány, csak a fiúk többsége nem bír a testével, és sokan csak ezért engednek, hogy ne legyenek egyedül. De jobb, nem engedni, inkább egyedül lenni, amíg megtalál az igazi szép szerelem és együtt jársz egy olyan fiúval, aki szeret és szereted.
A legszebb időszak lesz ez, várd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!