Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire figyelnek fel a fiúk? Mi az amit értékelnek egy lányban vagy felkelti az érdeklődésüket?
10. vagyok; a beszédhang kimaradt :D
16/F
Két részre fogom osztani. (Kihangsúlyozom saját vélemény)
Külső:
Számomra a jó fenék, és az aranyos arc piercing nem zavar sőt szerintem meg nagyon menő (hogyha már nekem is van) a mell mérettel csak annyi a lényeg hogy mekkora, milyen, mennyi (az utolsó vitsz vót) az nem annyira számit. Egy szó mint száz legyen egyedi és különleges.
Belső:
Számomra nagyon fontos hogy nyitott legyen mindenre (főképp őrültségekre) mert sok házibuliba járok (és ott sokminden történik egyszerre) és nem akarom hogy visszafogjon.
Legyen nyitott a segítségemre (vagy másokéra helyzet függő) mert én útálom azt ha van valami baj és én arról nem tudok pl:Mi a baj kicsim? Öntsd ki a lelked nyugodtan!
És erre mondja: SEMMI, NINCS SEMMI BAJOM!
Ha legalább fel ajánlom a segítségem fogadja el akkor is ha velem van a baj (hisz én se vagyok tökéletes)
Legyen őszinte akkor is ha megbánt vele engem (mert akkor valszeg jogosan) mert számomra a hazugság egyenlő az akasztással
Nekem is meg neki is
Legyen bevállaló azaz ne riadjon vissza a problémáktól (tehát talpraesett ha valakinek így tetszik)
Szánomra ezek a legfontosabbak és a mérv adóak, de pl azt is szeretem ha szenvedélyes, humoros és elfogadható szinten perverz (de azt csak egy picit)
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!