Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mire figyelnek fel a fiúk? Mi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire figyelnek fel a fiúk? Mi az amit értékelnek egy lányban vagy felkelti az érdeklődésüket?

Figyelt kérdés
17L

#fiú #flört #ppárlapcsolatok
2018. jún. 9. 12:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10. vagyok; a beszédhang kimaradt :D

16/F

2018. jún. 9. 23:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Két részre fogom osztani. (Kihangsúlyozom saját vélemény)

Külső:

Számomra a jó fenék, és az aranyos arc piercing nem zavar sőt szerintem meg nagyon menő (hogyha már nekem is van) a mell mérettel csak annyi a lényeg hogy mekkora, milyen, mennyi (az utolsó vitsz vót) az nem annyira számit. Egy szó mint száz legyen egyedi és különleges.

Belső:

Számomra nagyon fontos hogy nyitott legyen mindenre (főképp őrültségekre) mert sok házibuliba járok (és ott sokminden történik egyszerre) és nem akarom hogy visszafogjon.

Legyen nyitott a segítségemre (vagy másokéra helyzet függő) mert én útálom azt ha van valami baj és én arról nem tudok pl:Mi a baj kicsim? Öntsd ki a lelked nyugodtan!

És erre mondja: SEMMI, NINCS SEMMI BAJOM!

Ha legalább fel ajánlom a segítségem fogadja el akkor is ha velem van a baj (hisz én se vagyok tökéletes)

Legyen őszinte akkor is ha megbánt vele engem (mert akkor valszeg jogosan) mert számomra a hazugság egyenlő az akasztással

Nekem is meg neki is

Legyen bevállaló azaz ne riadjon vissza a problémáktól (tehát talpraesett ha valakinek így tetszik)

Szánomra ezek a legfontosabbak és a mérv adóak, de pl azt is szeretem ha szenvedélyes, humoros és elfogadható szinten perverz (de azt csak egy picit)

16/f

2018. jún. 10. 00:51
 13/14 anonim válasza:
Így bővebben, mit jelent a szép arc? Mi számít szép arcnak vagy mi a fontos rajta?
2023. ápr. 14. 22:57
 14/14 anonim ***** válasza:
10. Hogy a legjobb, ha mozgatja a karját?
2023. ápr. 15. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!