Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az amit nem csinálnak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az amit nem csinálnak a fiúk, de nagyon értékelnétek?

Figyelt kérdés
Akár ismerkedés alatt, akár nem, akár kapcsolatban. És mit az amit csinálunk, de nem kéne? :D
2020. dec. 17. 00:18
 1/4 anonim ***** válasza:
95%
Én azt tapasztaltam ritkán beszélnek nyíltan az érzéseikről, pedig nekem ha egy fiú őszinte velem ilyen téren az azt sugallja hogy bízik benne, fontos vagyok neki.
2020. dec. 17. 00:30
 2/4 anonim ***** válasza:
93%
Hogy ugyanúgy szervezzünk randikat, ne hagyjuk el magunkat stb. mint mikor még ismerkedtünk.
2020. dec. 17. 00:53
 3/4 anonim ***** válasza:
84%

Volt egy hasonló kérdés, nem tudom te írtad e, de akkor is ezeket írtam.

Szenvedélyesség (bár ezt direkt nem lehet).

Ha kinyitja az ajtót/előreenged (ha magától nem tenné nem lenne elvárás, de így nagyon jól esik).

Random ölelések

Önzetlenség

Szóbeli bókok

2020. dec. 17. 12:16
 4/4 anonim ***** válasza:
83%
figyelmesség :D
2020. dec. 20. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!