Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire értékelnétek egy olyan lányt, aki alig sminkel?
Figyelt kérdés
2021. aug. 25. 20:21
2/26 anonim válasza:
Én értékelném, nem nagyon szeretem ha egy lány ki van sminkelve
3/26 anonim válasza:
Nem ez alapján döntöm el. Ránézek és ha látom hogy jól néz-e ki vagy sem. Amúgy barátnőm nem sminkel és nagyon szép.
4/26 anonim válasza:
Mindenki azt mondja hogy ilyen lányt szeret interneten keresztül de amúgy szerintem te magad tapasztalod az életben hogy mennyire is népszerűek az olyan lányok akik nem sminkelnek.
Oké van 5% lány akik annyira elképesztően szépek hogy sminkelniük sem kell de ha átlagos vagy és nem sminkelsz a fiúk férfiak nem látnak ez a tény.
Még egy csúnyácska lány is lehet szép ha ügyesen sminkel és ad magára
5/26 anonim válasza:
Attól függ. Egy szolid smink nem baj, bár alapból jobb, ha nem sminkel.
6/26 anonim válasza:
Nem szeretem a sminkelt csajokat.
7/26 anonim válasza:
Olyat értékelek legjobban,aki nem sminkel hanem tesz a bőre egészségéért.
Nem preferálom,hogy elhívom találkozóra vagy randizni és fél óra múlva érkezik. (Mondván,hogy bocsi fel kellett vennem az arcomat,mintha egy sapkát venne fel...)
8/26 anonim válasza:
Én értékelem, ha van olyan magabiztos, hogy smink nélkül is mer mutatkozni, és ha ezen felül még szép is így, akkor az egyenesen csodás. Azt viszont nem tagadom, hogy sokakon nagyot tud dobni egy jó smink, sok lány van akin anélkül lehet nem akadna meg a szemem. De én ezt nem tartom amolyan "átverésnek", szerintem nincs azzal baj, ha valaki próbálja a maximumot kihozni magából.
9/26 anonim válasza:
Lehet szimplán igénytelen is, azon mit értékeljek?
10/26 anonim válasza:
Akik nem szoktak sminkelni nagyon igénytelenek általában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!