Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha a fiú cigizik az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha a fiú cigizik az probléma?

Figyelt kérdés
Most nem olyanra gondolok aki naponta 3 dobozzal szív, de azért nekem is a mindennapok része. Mondták már, hogy érezni rajtam, szerintük büdös (bár én nem tartom annak). Ilyenkor mindenki játssza a szentéletűt, meghogy szokjak le stb. Van akivel beszéltem, azt mondta olyannal szóba nem állna akiről tudja, hogy cigizik. Szerintem emiatt letenni valakiről hülyeség.

2021. aug. 5. 22:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
19%
Engem nem igazán érdekel ha lepontoznak attól ugyanaz marad a véleményem akinek meg nem tetszik nyugodtan pukkadjon meg, megyek is elszívok egy cigit 🤭
2021. aug. 10. 13:40
 22/29 anonim válasza:
86%

Nem cigizek. Nem is szeretem a füstjét, mert egész gyerekkoromban mellettem szívták. Tudom mi folyik le.

Én sem értem miért kell lepontozni a dohányzókat. A kérdező kérdezett, ők válaszoltak. :D

Mindenki maga dönti el, hogy dohányzik-e vagy sem. Viszont, ha másnak a környezetében van, akkor tiszteltelje a másik felet. Ezt szoktam is látni. Kimennék az udvarra, vagy az erkélyre. (ezt nem otthon láttam)

Szag: Viszont a füstöt elég hamar magába szívják a ruhák. Szóval igenis, lehet érezni rajtad. Öleléskor, ha csak mellettem ülsz is.

Parfüm, rágó. Ilyesmi nem nyomja el. Maximum, ha előtte fogatmostál és úgy kaptad be a rágót, de nem hiszem, hogy minden szál után fogat mosnak a dohányosok.

Minőség: vannak kevésbé büdösek, van, amitől elájulsz olyan büdös. A minőség pénz, a pénz megélhetés.

Fogak: besárgulnak és HA nem vigyázol rájuk, akkor rohadnak.

Nem biztos, hogy azt akarom, hogy a férjem már 45 évesen kivehető fogakat kapjon(ha van rá pénze), mert kihullottak. Azért mert Ő tehet róla, megelőzhető LETT volna.

Éveken keresztül, ha szívod: krákogsz majd. Nem köhögsz, krákogsz. Este nyugodtan akarok majd aludni, 50 évesen is.

Gyerekeket akarnék majd:

Gyerek mellett nem. Azt sem akarnám, hogy míg ők kint futkároznak, te -még távolról se- cigizz előttük.

Nem akarom, hogy lássák a fentieket.

A kérdést úgy értelmeztem, hogy lányok, mint pár.

2021. aug. 13. 11:28
 23/29 anonim ***** válasza:
67%
Ha megakarna csókolni akkor próbléma. Az is, hogy folyton cigaretta szagú lenne.
2021. aug. 30. 19:07
 24/29 anonim ***** válasza:
74%
Engem zavarna a cigi, de szívesen segítenék a leszokásban, ha az illető vevő rá.
2021. aug. 30. 19:50
 25/29 anonim ***** válasza:
13%
Ne foglalkozz az itteniekkel. Én füvezek is, elég sokat, mégse zavarja a csajokat. Elég népszerű vagyok még így is, nem feltétlen negatív pont a cigiszag.
2021. aug. 30. 20:16
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
#25 Kamu...
2021. aug. 30. 20:18
 27/29 anonim ***** válasza:
66%
Engem is zavar, baromira káros az egészségedre, és nem örülnék neki, ha egész nap nekem is azt kéne szagolnom, úgyhogy nálam kizáró ok.
2021. aug. 31. 10:19
 28/29 anonim ***** válasza:
67%
Nálam kizáró ok, nagyon nem bírom a cigifüst szagát.
2021. dec. 12. 10:00
 29/29 anonim ***** válasza:

Nem zavarna mert én is cigizek és sajnos nem keveset

16/L

2021. dec. 12. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!