Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a fiú cigizik az probléma?
Nem cigizek. Nem is szeretem a füstjét, mert egész gyerekkoromban mellettem szívták. Tudom mi folyik le.
Én sem értem miért kell lepontozni a dohányzókat. A kérdező kérdezett, ők válaszoltak. :D
Mindenki maga dönti el, hogy dohányzik-e vagy sem. Viszont, ha másnak a környezetében van, akkor tiszteltelje a másik felet. Ezt szoktam is látni. Kimennék az udvarra, vagy az erkélyre. (ezt nem otthon láttam)
Szag: Viszont a füstöt elég hamar magába szívják a ruhák. Szóval igenis, lehet érezni rajtad. Öleléskor, ha csak mellettem ülsz is.
Parfüm, rágó. Ilyesmi nem nyomja el. Maximum, ha előtte fogatmostál és úgy kaptad be a rágót, de nem hiszem, hogy minden szál után fogat mosnak a dohányosok.
Minőség: vannak kevésbé büdösek, van, amitől elájulsz olyan büdös. A minőség pénz, a pénz megélhetés.
Fogak: besárgulnak és HA nem vigyázol rájuk, akkor rohadnak.
Nem biztos, hogy azt akarom, hogy a férjem már 45 évesen kivehető fogakat kapjon(ha van rá pénze), mert kihullottak. Azért mert Ő tehet róla, megelőzhető LETT volna.
Éveken keresztül, ha szívod: krákogsz majd. Nem köhögsz, krákogsz. Este nyugodtan akarok majd aludni, 50 évesen is.
Gyerekeket akarnék majd:
Gyerek mellett nem. Azt sem akarnám, hogy míg ők kint futkároznak, te -még távolról se- cigizz előttük.
Nem akarom, hogy lássák a fentieket.
A kérdést úgy értelmeztem, hogy lányok, mint pár.
Nem zavarna mert én is cigizek és sajnos nem keveset
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!