Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Cigizik és én ezt utálom, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cigizik és én ezt utálom, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Szóval, van egy fiú, akivel eléggé annak a határán vagyunk, hogy összejöjjünk, tulajdonképpen már szinte járunk, csak ezt így nem jelentjük ki.

Ő pár hónapja cigizik, ami igazából várható volt, mert elég rossz társaságban van (habár inkább csak olyan "helyi menő csávókkal" haverkodik, de ő viszonylag normális, ezért nem is értem, hogy mit keres velük, de az ő dolga...).

DE! Amikor megismertem, nem cigizett (több, mint fél éve). Aztán jött ez a heppje és én totál rosszul vagyok attól, ha elkezd mellettem füstölni azzal a sz@rral (már boccs a kifejezésért) mint egy gyárkémény!!! Mintha anyámat látnám, aki szintén cigizik és rémes látni, hogy őt mennyire tönkretette ez a butaság! Ezt neki említettem is, de ő csak valami olyasmit válaszolt, hogy "ugyanmár, inkább cigizz te is". Frászt kapok ettől! Oké, hogy most fiatal meg minden, de azért ne b*ssza már el a fiatalságát mert ez a "menő" és főleg ne próbáljon engem is a rossz irányba vinni...😞 Tényleg szeretem és ezért nem akarom, hogy ebből bármi baja legyen, arról nem is beszélve, hogy ha lebukik, abból se jön ki jól. Mit csinálhatnék, hogy abbahagyja ezt a hülyeséget?:(

14L, 16F

2016. júl. 8. 01:03
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Mit csinálhatnál?SEMMIT! semmit nem tehetsz kisangyal. O ha nem teszi le csinalhatsz amit akarsz fejre is allhatsz de o ugyis cigizni fog ha tetszik neked ha nem...vagy megszokod vagy nem kezdessz ennyi
2016. júl. 8. 01:10
 2/9 anonim ***** válasza:
64%

nagyon csunya ezt mondani, de szerintem "zsarold meg"!

mond neki, hitesd el vele hogy te tenyleg nagy jovot szansz ennek a kapcsolatnak, es hogy vele szeretnel lenni, de a cigizese miatt ez nem valosulhat meg... :/

mond neki hogy te csak ugy vagy hajlando vele lenni barhol is hogy nem cigizik!

valahogy probald gyozkodni! probalj hatni ra! ervelj! mondogasd neki hogy mennyire karos a cigizes!

sajnos ennyit tudok mondani, velem meg nem fordult ilyen elo, szerencsere!

F/15

2016. júl. 8. 01:14
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem is az, hogy azt akarom, hogy ne cigizzen, de az, hogy ezt menőzésből csinálja (ééérdekes módon még csak forgalmas helyeken láttam cigizni, ott viszont sokszor), elég cink.:(

Nem akarom megzsarolni...annyira még nem kötődik hozzám, hogy lemondjon a cigiről miattam. Pedig tényleg nemrég kezdte...de úgy érzem, amióta ennyire megváltozott, az egész dolog vele hadilábakon áll:(

Meg amúgy sem zsarolnám meg. Semmiképp. Valahogy hatni kellene rá, hogy ez neki sem tesz jót, de mindenképp hadd döntse el ő, hogy cigizni akar-e.

És én tényleg komolyan gondolom vele a dolgokat, még így is, mert tudom, hogy igazából ugyanaz maradt, csak próbál megfelelni ezeknek a hülye "21. századi társadalmi elvárásoknak" és talán picit bunkóbb is (ennek viszont más oka van, amit nem szeretnék így nyilvánosan kifejteni), ezért nem merek vele nyíltan beszélni a dologról...

2016. júl. 8. 01:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
14 éves vagy. Úgy se fogsz megmaradni mellette. Továbbá ha nyaggatni fogod, akkor ő fog eldobni téged és keres olyant, aki dohányos.
2016. júl. 8. 05:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Annyira értelmetlen a gyerek szerelem. Mind a ketten egészen felnőtt korotokig változni fogtok. Más kapcsolatok, más társaságok. Stb. És így tovább. Teljesen felesleges kapcsolatban lenni ilyen fiatalon. Elkerülsz 9.-be, valószínűleg rohadtul nem egy iskolába járnátok és más emberek között mozognál. Felesleges erőltetni, mert lehet ami most 14 évesen bejön, 22 évesen már nem fog.
2016. júl. 8. 05:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj, de az ilyen emberektől, mint ez a srác nekifutásba vagyok képes sugárbahányni:D

Ez hogy "cigizek mert menő", hallod:'D

Egyébként még most kéne ráhagynia amíg komolyabb függősége nem alakul ki, mert én így már 7-8 év távlatában nem igazán vagyok se hajlandó se képes letenni, és azért nem egy egészségügyi problémám van belőle, amit most hiába is mondanál neki, mert csak akkor parázik rá az ember amikor már talál egy fehér/sárga foltot a torkán, és lehet hogy rák.

Ha ennyire menőnek akar tűnni akkor csak mutatni kell neki valami mást amivel ki tudja elégíteni a feltűnési viszketegségi igényét.

2016. júl. 8. 08:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hangoztasd, hogy szerinted ez inkább gáz mint menő. Egyébként ez szerintem is így van, lehet egy srác akármennyire is az esetem, ha cigit vesz a kezébe nekem már nem szimpatikus sajnos :D

Az a baj, hogy ezzel egyedül te nem tudsz mit csinálni. Pláne amíg abban a környezetben van, de az meg már tőled nem lenne szép, ha elszakítanád a barátaitól. Neki egyedül kéne elég erősnek lennie, hogy nemet mondjon az ilyesmire, de úgy tűnik ez a hajó elúszott.

Nem egyezhettek mindenben, neki más a véleménye erről és ezen valószínűleg még egy darabig semmi sem fog változtatni. A maximum amit tehetsz, hogy megkéred, hogy amíg veled van hanyagolja a dolgot. De ha nem tudod elviselni, hogy a barátai körében attól még füstöl, akkor talán jobb lenne ejteni a dolgot.

2016. júl. 8. 10:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is cigizek 14/F. (Még mielött kezdenéd, hogy hülyeség meg minden én csak társaságban szeretek.). A barátnőmet 15/L nem zavarja. Azt mondta, hogy ne fujjam rá a füstöt és csók elött rágozzak. Ennyi és kész tegyél így.
2016. júl. 31. 12:48
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát gáz ez a felfogás. Pláne az, hogy milyen olyan jellegű problémád lehet, hogy neked cigizni kelljen. Most még talán nem, de évekkel később meg sírnátok az életért, mert esetleg betegek lesztek, élni akarnátok, de végül már senki nem tehet értetek semmit.

Rühellem az olyanokat akik dohányoznak.

2016. júl. 31. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!