Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántottam a barátomat. Mit tehetnék?
Van egy barátom, aki életem szerelme. Egész életünkben egymásra vártunk. Lehet, hogy nagy szavaknak tűnnek, de az életemre esküszöm, hogyha kell, meghalok érte... Ő az az ember, akivel le szeretném élni az életemet.
Szóval, állítása szerint nem bízom meg benne. Összevesztünk, ugyanis kiakadtam rá, amiért nekem ecsetelte, hogy odajött hozzá egy lány és beszélgettek...Kérdeztem tőle, hogy szép lány volt (Telefonáltunk). Mondta, hogy igen, de nálam nem szebb... Érezhetően féltékenység tört rám, mert hát ezt minek mondja? Nem tudom, hogy csak azért, mert ez neki egy afféle élmény volt, vagy mert nem számított neki és elmesélte, vagy pedig, hogy valamiféle reakciót fedezzen fel rajtam... Én reagáltam, ahogy szívem tette, hangom is megváltozott, kicsit távoltartóbb lettem, aztán letettük a telefont. Ezek után üzenetben beszélgettünk tovább, ő írta, hogy engem szeret a világon a legjobban, stb... Aztán egyszer csak elege lett. Nem írt vissza. Éreztem és érzem most is, hogy valamit nagyon elrontottam, tényleg hülye vagyok és nagyon megbánthattam... Visszacsinálnám az egészet. Ezek után lájkolt egy kommentet, mire fennakadt a szemem, tudtam, hogy azért csinálja, hogy újra vele foglalkozzam...Ismerem. Írtam neki, hogy miért lájkolgat? Írta, hogy „bocs"... Írtam neki, hogy olyan mint a barátnőm, igazi „hagyom örlődni típus", visszaírta, hogy ő a „leszarom típus", és hogy tegyem meg neki, hogy békén hagyom, majd holnap ír, ha hazaért.
Ez úgy egy órája volt.
Iszonyatos lelkiismeret furdalásom van, azóta a szobámban sírok, nem tudom, mit tehetnék, rettenetesen hiányzik, és tudom,hogy ezt most nagyon elrontottam...Hogy engesztelhetném ki?
17/l
Nehogy már ő tehessen róla,hogy odament hozzá egy lány.......Az is mindegy, hogy szebb volt-e vagy nem, mert nem ez a lényeg.
Te ezt súlyosan túlreagáltad.
Az első válaszolóval értek egyet.
Egyrészt, az idióta facebookot hagyd ki a kapcsolatodból! Ne nézegesd a kommenteket, senkit sem érdekel, emiatt tényleg hülyeség volt írni neki.
Viszont, meg kell kérdezzem, van okod a féltékenységre? Mert az, hogy ilyen kevésre ennyire erősen reagálsz, nem normális.
Én is anno nagyon féltékeny voltam, de csak azért mert volt rá okom. És később kiderült, hogy még több okom volt rá :D
Ha viszont nem tudsz benne megbízni, akkor érdemes lenne az egész kapcsolatot átgondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!