Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Az apám cigizik! Mit tehetnék,...

Az apám cigizik! Mit tehetnék, hogy leszoktathassam teljesen?

Figyelt kérdés
Szeretem az apámat még akkor is ha dohányos. De szeretném tudni, hogy mit tehetnék, hogy segítsek neki, de ezt főleg az ő érdekében csinálom de nem nagy dohányos 5-6 szálat szív úgyhogy szerintem nem lesz nehéz és szerencsére kint cigizik és nem bent. Mit tehetnék?? Utálom a szagok. Sürgős válaszokat kérek!!!
2013. aug. 25. 18:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
77%
Tolerancia!
2013. aug. 25. 18:32
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Apád le akar szokni vagy nem? Mert ha nem akar akkor konkrétan semmit nem tudsz csinálni.
2013. aug. 25. 18:33
 3/22 anonim ***** válasza:
Az apádat nem tudod leszoktatni, és TE nem vagy felelős érte. Én inkább érted aggódom, kérd meg apádat, hogy a szabad levegőn dohányozzon, ne a lakásban, ahol te is beszívhatod a füstöt. A füst a te EGÉSZSÉGEDET IS KÁROSÍTJA.
2013. aug. 25. 18:34
 4/22 A kérdező kommentje:
Azt értem türelmes leszek, de én szeretnék neki segíteni, támogatni szeretném.
2013. aug. 25. 18:36
 5/22 A kérdező kommentje:
az apám... már a saját szájából is halottam, hogy le akar szokni és már írtam, hogy a szabad levegőn cigizik. Szóval mit tegyek?
2013. aug. 25. 18:38
 6/22 anonim ***** válasza:
Ez egy függőség, a leszokáshoz niktointapaszt használjon, az segít.
2013. aug. 25. 18:40
 7/22 A kérdező kommentje:
oké, milyen nikotintapaszt vegyen? nikorett-tet? vagy másikat?
2013. aug. 25. 18:42
 8/22 anonim ***** válasza:

6-os vagyok:

kicsit utánanéztem, a niktointapasz nem mindenkinek válik be, és hát nagyon drága. Lehet, hogy a rágógumi is jó ötlet, mivel nem nagy a függőség.

Azt kellene megtudni tőle, hogy miért dohányzik: ideges, feszült, stresszes olyankor? És talán hatékonyabb konfliktuskezelésre is rá lehetne ezáltal beszélni.

2013. aug. 25. 19:02
 9/22 anonim ***** válasza:
Hagyd békén.
2013. aug. 28. 13:44
 10/22 A kérdező kommentje:
NEM!!! nem fogom ölbe tett kézzel nézni, hogy az apám megmérgezi saját magágát Ja egyéb ként az előző válaszolónak nagyon köszönöm a válaszát majd megkérdezem tőle, bár nem nagyon hiszem, hogy a rágótól leszokik de egy próbát megér.
2013. aug. 28. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!