Az apám cigizik! Mit tehetnék, hogy leszoktathassam teljesen?
Figyelt kérdés
Szeretem az apámat még akkor is ha dohányos. De szeretném tudni, hogy mit tehetnék, hogy segítsek neki, de ezt főleg az ő érdekében csinálom de nem nagy dohányos 5-6 szálat szív úgyhogy szerintem nem lesz nehéz és szerencsére kint cigizik és nem bent. Mit tehetnék?? Utálom a szagok. Sürgős válaszokat kérek!!!2013. aug. 25. 18:30
2/22 anonim válasza:
Apád le akar szokni vagy nem? Mert ha nem akar akkor konkrétan semmit nem tudsz csinálni.
3/22 anonim válasza:
Az apádat nem tudod leszoktatni, és TE nem vagy felelős érte. Én inkább érted aggódom, kérd meg apádat, hogy a szabad levegőn dohányozzon, ne a lakásban, ahol te is beszívhatod a füstöt. A füst a te EGÉSZSÉGEDET IS KÁROSÍTJA.
4/22 A kérdező kommentje:
Azt értem türelmes leszek, de én szeretnék neki segíteni, támogatni szeretném.
2013. aug. 25. 18:36
5/22 A kérdező kommentje:
az apám... már a saját szájából is halottam, hogy le akar szokni és már írtam, hogy a szabad levegőn cigizik. Szóval mit tegyek?
2013. aug. 25. 18:38
6/22 anonim válasza:
Ez egy függőség, a leszokáshoz niktointapaszt használjon, az segít.
7/22 A kérdező kommentje:
oké, milyen nikotintapaszt vegyen? nikorett-tet? vagy másikat?
2013. aug. 25. 18:42
8/22 anonim válasza:
6-os vagyok:
kicsit utánanéztem, a niktointapasz nem mindenkinek válik be, és hát nagyon drága. Lehet, hogy a rágógumi is jó ötlet, mivel nem nagy a függőség.
Azt kellene megtudni tőle, hogy miért dohányzik: ideges, feszült, stresszes olyankor? És talán hatékonyabb konfliktuskezelésre is rá lehetne ezáltal beszélni.
10/22 A kérdező kommentje:
NEM!!! nem fogom ölbe tett kézzel nézni, hogy az apám megmérgezi saját magágát Ja egyéb ként az előző válaszolónak nagyon köszönöm a válaszát majd megkérdezem tőle, bár nem nagyon hiszem, hogy a rágótól leszokik de egy próbát megér.
2013. aug. 28. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!