Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Az apám cigizik! Mit tehetnék,...

Az apám cigizik! Mit tehetnék, hogy leszoktathassam teljesen?

Figyelt kérdés
Szeretem az apámat még akkor is ha dohányos. De szeretném tudni, hogy mit tehetnék, hogy segítsek neki, de ezt főleg az ő érdekében csinálom de nem nagy dohányos 5-6 szálat szív úgyhogy szerintem nem lesz nehéz és szerencsére kint cigizik és nem bent. Mit tehetnék?? Utálom a szagok. Sürgős válaszokat kérek!!!
2013. aug. 25. 18:30
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
ja és ha megkérdezem tőle akkor majd odaírom, hogy miért cigarettázik
2013. aug. 28. 19:35
 12/22 anonim ***** válasza:
Mit kell cseszegetni, gondolom van elég dolga/baja. 5-6 száltól meg pláne nem fogja feldobni a talpát.
2013. aug. 28. 22:16
 13/22 A kérdező kommentje:
te inkább dugulj el!!! Ő is szeretne leszokni már hallottam tőle!!! És ő nem olyan típusú ember......
2013. aug. 29. 19:00
 14/22 A kérdező kommentje:
Különben is én azt kérdeztem, hogy hogy segíthetnék neki?! És nem az, hogy békén hagyjam e vagy se?! És ez nem "cseszegetés" mert szeretjük egymást és gondolom becsüli, hogy próbálom segíteni egyébként az összes többi sokat segített.... köszönöm szépen, az utolsó kettő viszont...... Na mindegy ne balhézzunk majd lesz valahogy.
2013. aug. 29. 19:03
 15/22 A kérdező kommentje:
Ja megkérdeztem tőle és azt válaszolta, hogy csak cigizik nem érez semmit egyszóval semleges.
2013. aug. 30. 10:32
 16/22 anonim ***** válasza:
Nekem aztán k urvára mindegy, majd csak elp icsáz, ha továbbra is ba szogatod.
2013. aug. 30. 20:46
 17/22 Zsolt19 válasza:
Passzív dohányos?
2013. szept. 8. 14:37
 18/22 A kérdező kommentje:
Igen passzív dohányos asszem. A 16 válaszolónak; Nem tudom, hogy mondtam-e már de:AZ APÁM NEM OLYAN STÍLUSÚ!!!! Szinte még sose....el (esetleg 1 szer 2 szer amikor kisebb voltam) Meg egyébként is írtam már, hogy dugulj el ha nem tudsz normálisan válaszolni, segíteni nekem. Vagy segítesz vagy keress másik embert akit butíthatsz a hülyeségeiddel. Akkor foglalkozz a saját apáddal én meg foglalkozok a sajátommal. De ha tetszik ha nem LE FOGOM SZOKTATNI!! Szóval akkor döntsd el:segítesz vagy inkább tovább cikizel a nagy semmiért?!. Egyébként csak, hogy tudd: Egész életemben cikiztek valamiért az osztálytársaim.
2013. szept. 8. 16:58
 19/22 anonim válasza:

Nem akarlak bántani, de biztos hogy van valami oka, hogy cikiznek az osztálytársaid. Makacs önfejű vagy és ha kitalálsz valamit, kitartasz mellette, akkor is ha az hülyeség (persze ezt magad soha nem látod be).

Apád ha esetleg le akar szokni a cigarettáról, akkor lehet hogy le is fog szokni. Az pedig hogy azt mondja, hogy le akar szokni, az nem egyenlő azzal, hogy valóban elhatározta, hogy le fog szokni. A nikotin pedig erősen addiktív, szóval nem hinném, hogy egy gyerek fogja majd leszoktatni. Napi 5-6 száltól meg amúgy sem lesz semmi baja, akkor sem, ha a dobozra azt írják, hogy ettől meghal.

Tényleg hagyd békén, az a legjobb megoldás. Ha pedig szerinted megmérgezi magát, üsd csak ki a kezéből a poharat, ha alkoholt próbál inni, hiszen az idegméreg (mértéktelenül fogyasztva), sokkal rosszabb mint a nikotin, látványosabb egészségromlást is produkál!

2013. szept. 8. 19:20
 20/22 thirtyseven válasza:

Egy ember tudatának fejlettségétől függ, hogy a pozitív tulajdonságai mellett milyen arányban vannak ártalmas szokásai.

A tudat fejlettsége egyértelműen meghatározza ezt az arányt.

Ha a cél az, hogy valaki csak erényeket tudhasson magáénak és mentes legyen káros szokásoktól, s így életminősége is a lehetőségek maximuma legyen, akkor meg kell céloznia az ember legfejlettebb tudatállapotának elérését, melynek egyszerű, természetes és erőfeszítés mentes eszköze a Transzcendentális Meditáció technikája.

2013. szept. 11. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!